Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Emile Ratelband opent aanval op Sarah van Soelen: “Älles aan haar is nep”

emile ratelband sarah van soelen

Emile Ratelband was ooit zelf een bekende Nederlander, mede dankzij zijn uitspraak ‘Tsjakka!’, maar is inmiddels al een tijdje uit de schijnwerpers verdwenen. Toch heeft hij nu opnieuw de aandacht op zicht weten te vestigen, met interview met weekblad Party, waarin de motivatiecoach frontaal de aanval opent op de vriendin van André Hazes, Sarah van Soelen. 

emile ratelband sarah van soelen

Nep

Emile blijkt alles behalve fan te zijn van Sarah, voor wie Dré Hazes Monique Westenberg eerder dit jaar opzij schoof, en noemt haar zelfs ‘een echte weggooier’. “Weet je waarom? Dat is ergens op gebaseerd,” begint Ratelban. “Die vrouw heeft nepborsten, een nepkont, neptanden, nephaar en neplippen. De buitenkant is nep, dus de binnenkant ook. Ik vind er gewoon helemaal niks aan. Helemaal niks.”

Smaad en laster

Ratelband is het dan ook niet eens met mensen die Sarah een jongere versie van Monique Westenberg noemen. “Wat een blamage! Wat een belediging! Als ik de man van Monique zou zijn, zou ik gelijk Moszkowicz inschakelen en en procedure wegens smaad en laster beginnen tegen wie dat beweert. Mijn Monique vergelijken met die weggooier… Ik zou haar beschermen. Dat lijkt helemaal nergens op. Wat een dwaze mensen.”

Monique

Hi blijkt daarentegen wel groot fan te zijn van Monique. “Die Monique vind ik gewoon een topwijf. Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik zou dat graag een keer doen. (…) Zoals zij zo volwassen omgaat met André, en toen met die ijsklomp, Bridget Maasland, dat vond ik mooi. En hoe ze zich zo dienstbaar opstelt met dat kind en intussen toch de leiding houdt.”

Niet van lange duur

Ratelband denkt dan ook niet dat de relatie van Sarah en André van lange duur zal zijn. “Ik heb zelf die fases ook allemaal gehad. Ik denk wel dat zijn schoonvader en-moeder hem nog een beetje kunnen opvoeden. Dat hoop ik dan. Maar hij moet gewoon een sterke vrouw hebben. Daarom was Monique zo goed voor André.”

emile ratelband

Bron en beeld: Mediacourant, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like