Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Emile Ratelband (75) wil voor tiende keer vader worden

Emile Ratelband op 75: Nieuwe Leeftijd, Nieuw Kind, Nieuwe Strijd!
Beeld: YouTube RTL Talkshow

Ja, je leest het goed. Onze eigen tsjakka-man, Emile Ratelband, staat op het punt om 75 te worden, maar hij heeft weer wat verrassingen in petto voor ons. Onder de noemer “Emile Ratelband 75” verkent hij hoe het voelt om 75 te zijn maar jezelf als 49-jarige te beschouwen. En wat drijft iemand om een tiende kind te willen op die ‘leeftijd’? Duik mee in Emile’s unieke wereld en ontdek wat hij nu allemaal in de steigers zet.

Emile’s Leeftijdsgate

Emile wordt bijna driekwart eeuw, maar voelt zich nog lang geen dag boven de 50. Het is een open boek dat hij juridische wegen bewandelt om zijn geboortedatum te veranderen. Stel je voor, op een dag word je wakker, je kijkt naar je paspoort en BOEM! – je bent weer 49. Grappig toch? Als dat door zou gaan, moet Emile jaarlijks zijn paspoort vernieuwen. Maar voor hem is dat slechts een bijzaak. Zijn strijd tegen de kalender is nog lang niet voorbij!

Emile Ratelband op 75
Beeld: YouTube hethypnosevliegwielvoorond88

Een Nieuw Kind op Komst?

Hier wordt het interessant. Ter ere van zijn ‘verjonging’ overweegt Emile de komst van zijn tiende kind. Hij dacht zelfs aan de naam Chris(je), naar zijn broer. Maar broerlief zegt: “Uh, nee dank je!”. Lichte humor daar!

Juridische Kwesties

Emile heeft niet alleen leeftijdsproblemen. De komende tijd zal hij ook naar de rechtbank gaan om zaken met zijn ex, Moon van Buren, te bespreken. Terug in 2013 waren er beschuldigingen van mishandeling, en Emile kreeg taakstraf. Maar nu, met nieuwe verklaringen van zijn kinderen, Royce en Emilio, beweert hij dat dit alles verzonnen is. Zijn kinderen zeggen namelijk dat hun moeder alles in scène heeft gezet. Emile is vastberaden om zijn naam te zuiveren.

De Strijd Gaat Door

Emile’s reis zit vol verrassingen en uitdagingen, en hij is erop gebrand om door te gaan. Of het nu gaat om zijn geboortedatum, zijn tiende kind, of het zuiveren van zijn naam, de man heeft het druk!

Emile Ratelband op 75

Emile Ratelband, de tsjakka-icoon, gaat weer door roerige tijden. Hij daagt de tijd uit door zijn leeftijd te ‘veranderen’, plant een nieuw kind en trekt ten strijde tegen oude beschuldigingen. Wat de uitkomst ook mag zijn, we wensen Emile het beste en kijken uit naar zijn volgende avontuur! Want met Emile weet je het nooit; elke dag kan een nieuwe wending nemen. En stiekem genieten we daar allemaal een beetje van, toch?

Check ook:

https://sgxl.nl/verliefde-ceo-van-omstreden-datingsite-ziet-af-van-recht-om-te-scheiden-van-30-jaar-jongere-verloofde/

Bron: Showblad

You May Also Like