Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Elke dag pizza eten en daarmee 1.000 dollar per dag verdienen!

pizza-386717_1280

Pizzaliefhebbers opgelet, want dit is absoluut de droombaan voor jullie! Het bedrijf Ooni zoekt meerdere medewerkers die pizza recepten voor hun willen testen! Wij willen dat wel gaan doen! 

Maar wat moet ik precies doen bij deze baan? Je moet pizza’s die uit een Uuni3 en Uuni Pro ovens – dat zijn ovens waarin een pizza binnen 60 seconden klaar is – komen beoordelen en feedback geven aan Ooni. Daarnaast moet je zo nu en dan dingen op social media plaatsen. 

Klinkt super aantrekkelijk, maar hoeveel krijg ik betaald? Dat varieert, je kan tussen 300 en 1000 dollar krijgen. Het is allemaal afhankelijk van je skills, en hoe goed je iets weet. En natuurlijk wat je aanlevert aan Ooni, is het een foto of een strakke video. Het is dus een beetje aan jou! 

Denk je nu, godnodejuh dit is echt een vacature voor mij?! Dan kan je hier solliciteren. Het enige dat je moet doen is, je CV sturen, een videotje waarom deze baan zo goed bij jou past (maximaal 1 minuut en 20mb groot) en je moet jou pizzaskills laten zien. Je kunt solliciteren tot 14 oktober, dus wees er snel bij. Wij verwachten dat er duizenden mensen gaan solliciteren. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like