Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De eerste beddenbioscoop opent deze maand in Amsterdam

beddenbioscoop

Vanaf volgende week kunnen we weer lekker als vanouds een filmpje pakken bij een bioscoop bij jou in de buurt. Dat is weer even een tijd geleden én een keer wat anders dan die Netflix-series die je het afgelopen half jaar hebt gekeken. Nu opent er volgende week een héél bijzondere bioscoop in Amsterdam wat ultiem chillen is.

Chillen

Want kan je dat gevoel nog opbrengen als je in de bioscoop zit en net niet lekker zit in die stoelen? Vooral oude bioscopen hebben nog die kleine, harde stoeltjes waar je tegenwoordig minstens 2 uur in moet zitten. Dat houdt toch de chillheid er een beetje af! Daar komt binnenkort verandering in. In ieder geval: als je in/vlakbij Amsterdam woont of naar Amsterdam wil gaan.
 

Beddenbioscoop

In Amsterdam opent namelijk op 7 juni een beddenbioscoop en dat is precies wat je denkt. Je kunt lekker chillen in een tweepersoonsbed terwijl je een film kijkt. Het enige nadeel wat we hier bij kunnen bedenken is dat de kans nu nog groter is dat je tijdens de film in slaapt valt, maar goed: dat moeten we nog zien!

Koop snel je kaartje, want de beddenbioscoop is geopend t/m 23 juni 2021. Reserveren doe je hier

Beelden: Mattsleeps

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply