Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Hilarische kerstactiviteit: een zelfgemaakte ‘Glass Bridge’ uit Squid Game

Zelfgemaakte 'Glass Bridge'
Beeld: TikTok teamminue1

Stel je voor: een frisse winterdag tijdens de kerstvakantie, je achtertuin gevuld met gelach en spanning. Waarom? Omdat jij en je familie de uitdaging van ‘Glass Bridge’ aangaan, rechtstreeks uit de populaire Netflix-serie ‘Squid Game’. Vandaag onthullen we hoe je deze zenuwslopende game thuis kunt nabootsen met een zelfgemaakte ‘Glass Bridge’, veilig en vol plezier!

Het Concept: De Magie van ‘Glass Bridge’ Thuis Creëren

‘Squid Game’, de Zuid-Koreaanse hitserie, heeft fans wereldwijd betoverd met zijn unieke spelconcepten. Eén van de meest memorabele is ongetwijfeld ‘Glass Bridge’. Maar hoe breng je dit spel op een veilige manier naar je achtertuin? Laat je fantasie de vrije loop en gebruik materialen die makkelijk voorhanden zijn, zoals kartonnen dozen en kleurrijk plakband. Veiligheid is cruciaal. Gebruik zachte ondergronden zoals matrassen of dik schuim. Zo zorg je voor een veilige landing voor de ‘geëlimineerde’ deelnemers. Vergeet niet dat het allemaal om plezier gaat, niet om gevaar.

Squid game Zelfgemaakte 'Glass Bridge'
Beeld: Wikipedia

Zelfgemaakte ‘Glass Bridge’

Het opzetten van ‘Glass Bridge’ vereist wat creativiteit. Gebruik grote kartonnen platen als ‘glazen’ panelen. Versier ze met verschillende kleuren, zodat spelers moeten raden welke veilig zijn om op te staan. Stel heldere regels op. Elke speler kiest om beurten een paneel om op te stappen. Sommige zijn ‘stevig’, andere ‘breken’ (symbolisch natuurlijk). De spanning van het niet weten voegt een extra dimensie toe aan het spel.

De Kerst Twist: Feestelijke Vreugde

Maak het spel kerstig door kerstversieringen toe te voegen. Denk aan lichtjes, kerstmuziek, en misschien zelfs kerstmannenpakken voor de spelers. Zo wordt het een echt kerstspektakel. ‘Squid Game’ in de tuin is niet alleen vermakelijk, maar ook een geweldige manier om tijd door te brengen met familie. Het versterkt de banden en zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Creativiteit en een focus op veiligheid

Dus daar heb je het, een gids om je eigen ‘Glass Bridge’ te creëren. Met een beetje creativiteit en een focus op veiligheid, kun je een unieke, spannende en vooral gezellige kerstactiviteit creëren voor het hele gezin. Trek je kersttrui aan, zet de camera’s klaar, en maak je klaar voor een middag vol gegiechel en spanning in je eigen achtertuin!

Check ook:

You May Also Like