Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats-gesprek over paar schoenen gaat mis door totale krommunicatie

krommunicatie
Beeld: Kakhiel

Heb je ooit geprobeerd iets online te kopen en je voelde je alsof je een speurtocht deed, zonder enige hints? Welkom in de wondere wereld van het online shoppen, waar soms het enige dat je wilt – een simpel plaatje van een paar schoenen – net zo lastig te vinden is als een eerlijke politicus. Een schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis.

Wanneer Foto’s Meer Vragen Oproepen dan Antwoorden Geven

Het begon allemaal onschuldig, met een potentiële koper die gewoon een paar toffe sneakers wilde scoren. Maar oh boy, dit liep uit op een conversatie zo verwarrend dat je bijna zou denken dat het een plot was voor een nieuwe Netflix-serie. Een simpele vraag over de staat van de schoenen resulteerde in een achtbaanrit van locatieverwarring, cryptische antwoorden en uiteindelijk een foto… van iets totaal anders. Een Balenciaga 3XL kopen leek eerder op het kraken van een geheime code dan een eenvoudige transactie.

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis

Na veel heen en weer en een aantal onverwachte wendingen, lijkt het erop dat de schoenen misschien toch slechts een fata morgana waren. De verkoper, nu meer mysterieus dan de Bermuda Driehoek, hield voet bij stuk: geen nieuwe foto’s. Wat is het moreel van hiervan? Misschien dat echte schoonheid onzichtbaar is voor het oog. Of misschien dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het waarschijnlijk ook zo is – zeker als het om een Balenciaga 3XL gaat die te schuchter is voor de camera.

Onthoud, in de wereld van online verkoop, is het altijd het beste om je ogen wijd open te houden – want je weet maar nooit wanneer je deel gaat uitmaken van je eigen mysterie. 

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis, check hieronder hoe: 

1

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 1

2

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 2

3

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 3

4

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 1

5

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 2

6

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 6

7

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 7

8

Schoen kopen op Marktplaats gaat totaal mis 2

Check ook:

You May Also Like