Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die €115.000 uitgaf om eruit te zien als ‘plastic Barbie’ wil anderen inspireren hetzelfde te doen

Vrouw geeft €115.000 uit om eruit te zien als levende Barbie
Beeld: Aliciaxamira

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel het zou kosten om eruit te zien als een levende plastic Barbie? Nou, Alicia Almira, een 31-jarige Zweedse die in het VK woont, kan je dat precies vertellen!

Alicia’s Reis naar Barbie-land

Alicia begon haar fysieke transformatie op de leeftijd van 21 jaar, kort nadat ze haar baan in PR had opgezegd en naar Londen was verhuisd. Haar liefde voor de Barbie-look ging echter veel verder terug. Als kind was ze gefascineerd door personages uit de Deense tv-show King’s Girls, wat misschien de inspiratiebron was voor haar latere avonturen in plastische chirurgie. Alicia zegt “er zo plastic mogeIijk” uit te willen zien en hoopt andere meisjes te inspireren hetzelfde te doen.

plastic barbie
Beeld: Aliciaxamira

De Ingrijpende Veranderingen

Ze heeft in de loop van de tijd talloze chirurgische ingrepen ondergaan – borstvergrotingen, neuscorrecties, fillers rond haar hele gezicht en zelfs Botox. Daarnaast heeft ze haar lichaam versierd met uitgebreide tatoeages en kiest ze voor een continue bruining en wimperextensions.

En dat is niet alles, hoor! Wat begon met een verlangen om eruit te zien als een ‘bimbo’, heeft Alicia naar schatting zo’n €115.000 gekost over een periode van 10 jaar. Een aardig prijskaartje voor schoonheid, vind je niet?

Waarom deze Keuze?

Alicia’s beslissing om zichzelf te transformeren was niet zonder controverse. Ze heeft veel kritiek gekregen, vooral op sociale media. Maar in plaats van zich te verbergen, omarmt Alicia de controverse. Ze is een fervent voorstander van traditionele genderrollen en gelooft dat vrouwen hun man moeten behagen.

Zo zei ze in een recent interview dat ze het er niet mee eens is dat mannen en vrouwen volledig gelijk moeten zijn. Ze geniet van traditionele taken zoals koken voor haar partner en ziet het als haar rol om de beste ’trofee-vrouw’ mogelijk te zijn.

De Toekomst voor Alicia

Terwijl de meesten van ons na een paar chirurgische ingrepen zouden stoppen, heeft Alicia geen plannen om te stoppen. “Bimbo’s verouderen niet; we worden gewoon steeds plastischer,” grapt ze. Als moeder zegt ze zelfs dat ze haar kinderen zou steunen als ze ooit plastische chirurgie zouden willen. Haar dochter naar de chirurg nemen voor een borstvergroting? Waarom niet!

Plastic Barbie

Van een traditioneel Zweeds meisje tot een levende Barbiepop in Londen – Alicia Almira’s reis is zeker een bijzondere. Voor €115.000  heeft ze niet alleen haar uiterlijk veranderd, maar ook veel stof tot nadenken gegeven over conventies, genderrollen en de prijs van schoonheid. Het maakt niet uit wat je mening is, één ding is zeker: Alicia is onvergetelijk! En heey, als je ooit hebt overwogen om je te laten ombouwen tot een actiefiguur, heeft Alicia waarschijnlijk een paar tips (en misschien zelfs een kortingsbon of twee!).

Check ook:

https://sgxl.nl/barbie-wil-goede-moeder-zijn-gooit-roer-om/

Bron: dailymail