Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

31-Jarige Amerikaanse drugsdealer vermomt zich als bejaarde

1471716467006

Als je de film Bad Grandpa weleens gezien hebt, dan weet je dat het een grappige film is. En het bizarre is: de film lijkt een inspiratiebron geweest te zijn voor een voortvluchtige drugsdealer.  De man vermomde zichzelf uitgebreid als oude man, om zo aan de politie te ontkomen. En dat lukte hem, voor een tijdje dan.  

Shaun Miller, een 31-jarige man, werd al sinds april gezocht door de politie omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Toen de politie dacht te weten waar de man zich bevond, besloten ze het huis te omsingelen. De agenten riepen dat hij naar buiten moest komen, maar tot hun grote verbazing stapte er een bejaarde man het huis uit. De 31-jarige man wist op deze manier bijna weg te komen, maar de agenten kregen net op tijd door dat het om de gezochte drugsdealer ging die zichzelf vermomd had als bejaarde. 

Na wat onderzoek heeft de politie de vermomming van zijn gezicht getrokken. In de woning vond de politie twee geladen wapens in een wasmand en bijna 30.000 dollar aan contanten. De man werd uiteindelijk opgepakt. Het idee van de vermomming was creatief, en eerlijk is eerlijk, het ziet er best echt uit. Maar helaas voor hem werkte het niet zoals gehoopt… 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like