Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

DROOMBAAN: Wordt achtbaantester in Nederland!

roller-coaster-1701085_1280

Ben jij een ontzettende fan van achtbanen? Ben jij een echte thrillseeker? Dan is dit mogelijk de job voor jou! Uitmetkorting.nl is namelijk dringend opzoek naar een achtbaantester. Er zijn wel enkele eisen aan deze “job” verbonden. En voor je denkt dat dit een betaalde baan is, je ontvangt twee toegangskaarten voor Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland, dat is je beloning. 

Nog steeds enthousiast, mooi! Dan hier de eisen die aan deze functie verbonden zijn. 

Er wordt gezocht naar achtbaantesters in vier categorieën. De eerste categorie is de algemene achtbaantester. De tweede categorie is junior achtbaantester in de leeftijdscategorie 10 t/m 15 jaar. De derde categorie is de senior achtbaantester, boven de 50. En de laatste categorie is een achtbaantester met lichamelijke of psychische beperking. Daarnaast moet je natuurlijk een echte thrillseeker zijn, kritisch en nauwkeurig zijn, gek op snelheid, loopings en steile afdalingen zijn, in het bezit van een sterke maag en dito knieën is mooi meegenomen en absoluut niet bang aangelegd zijn. 
 

Naast dat je niet betaald wordt voor deze functie is een ander klein minpunt dat je gewoon net als ieder ander in de rij moet staan met de rest van de bezoekers. Maar als je een echte thrillseeker bent, moet je gewoon solliciteren. Dat kun je hier doen! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like