Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

DROOMBAAN! Eet de gehele dag door chocolade en test het op kwaliteit!

woman-674977_1280

Ben jij helemaal verzot op chocolade en eet jij het liefst de gehele dag chocolade? Dan hebben wij de ideale droombaan voor jou! Steenland Chocolate in Gouda is namelijk dringend opzoek naar een kwaliteitsmanager die dagelijks chocolade proeft. Wie wil dat nu niet? 

Goed wat ga je precies doen en welke eisen zijn er exact aan verbonden? In een hele korte notendop ga jij er allereerst voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en waar nodig verbetert. Jij gaat daarnaast mee helpen met het ontwikkelen van de chocolade, nice. Maar om deze baan te kunnen bemachtigen moet je wel over enkele eisen beschikken. Zo moet je onder andere een afgeronde HBO-opleiding levensmiddelentechnologie (of vergelijkbaar) hebben, tenminste 5 jaar hebben gewerkt in een soort gelijke functie en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, hebben. Ben je verder ondernemend, hands-on, probleemoplossend, pro-actief, collegiaal, tactvol, flexibel van geest, krijgt zaken voor elkaar, analytisch, resultaatgericht en stressbehendig dan pas je helemaal bij het bedrijf. 

Oké, maar wat schuift het?  Afhankelijk van kennis en ervaring, ga je € 35.000 tot 50.000,- bruto per jaar verdienen op fulltime basis. Geinteresseerd? Hier kan je de volledige vacature lezen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply