Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dré Hazes trapt zanger van podium af

Andre Hazes

Er is weer een fittie in volkszangersland! Volkszanger Frank Verkooyen – wie kent de man niet – had een niet zo fijne ervaring tijdens een optreden in Oosterhout. De zanger uit Breda trad hier zaterdagavond live op. Toen hij een liedje zong werd hij plotseling het podium afgesleurd. De reden? Omdat hij een Hazes-medley zong, laat hij weten op Facebook.

André Hazes junior trad ook op in Oosterhout en zou geëist hebben dat zanger Frank moest stoppen met het zingen van de liedjes van zijn vader. Voortaan hebben we nooit meer Frank in Oosterhout, als we de zanger mogen geloven op zijn facebookpagina:

“Zijn sommige mensen echt jaren! bezig geweest om mij op Oosterhout live te krijgen, halen ze je na 25 minuten zingen van het podium af omdat ik een Hazes medley zong. Hazes junior vond dat de stekker er direct uit moest. Ik zong al Hazes toen hij nog in zijn broek scheet! En richting de organisatie, je haalt never!!! iemand halverwege zijn/haar nummer van het podium af. Amateurisme en mij NOOOOOOIT meer bellen voor Oosterhout live!!!!!!!!”

André Hazes junior laat zelf nog weten dat hij nooit iemand van het podium zou afsturen, maar dat Frank zijn repertoire niet had afgestemd met de rest van de organisatie. Alhoewel een aantal reaguurders in de commments hier anders over lijken te denken. Desondanks wenst hij Frank “heel veel succes in de rest van zijn leven”. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like