Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nog meer baby-nieuws op komst? ‘Douwe Bob ging op date met Fabiola Volkers’

douwe bob fabiola volkers

Douwe Bob was al zeker geen onbekende, maar de singer-songwriter heeft de afgelopen dagen nog veel meer bekendheid weten te verwerven. Douwe werd in december namelijk twee keer vader bij twee veerschillende vrouwen en afgelopen week werd bekend dat zijn derde op komst is. Bij een derde vrouw natuurlijk. Maar mogelijk is er meer baby-nieuws op komt. Douwe zou onlangs namelijk op date geweest zijn met Temptation-verleidster Fabiola Volkers.

douwe bob fabiola volkers

‘De ergste date ooit’

Douwe en zijn ex-vriendin Anouk verwachten binnenkort samen een kinds, maarde twee zijn al sinds 2 juni 2021 uit elkaar. Een dag daarvóór, dus op 1 juni, zou Douwe op date geweest zij met  Temptation-verleidster Fabiola Volkers, zo maakt Juicechannel beekend. En ze hebben aanvullend bewijs om hun verklaring te onderbouwen. De screenshots laten zien dat Bob Fabiola’s DM binnenglijdt om haar mee uit te vragen. Het was echter niet bepaald een perfecte date. Fabiola beschreef de date zelfs als ‘de ergste date ooit.’

Geen tweede date!

Fabiola gaf ook de reden waarom ze de date beschreef als de slechtste date ooit. Zo geeft ze aan dat Douwe Bob niet de liefste was tijdens de date, ze verwachtte met andere woorden veel meer van hem, daarnaast maakte Douwe haar meerdere keren belachelijk met vreemde opmerkingen. Het antwoord op de vraag of deze twee weer op een date gaan die ken je zeker al.

Lees ook: Dit zijn de meest hilarische reacties op het baby-nieuws van Douwe Bob

Check de onthulling van Juicechannel over Douwe Bob en Fabiola Volkers hier:

Bron en beeeld: Juicechannel

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like