Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit zijn de kosten om in 2022 Formule 1 via Viaplay te kijken

formule 1 viapay

Nederlandse fans van de Formule 1 zullen volgend jaar moeten betalen om een ​​abonnement af te sluiten voor de Formule 1, maakte NENT bekend. Het is dus niet meer zoals vanouds, waar je voor een paar euro van de races kon genieten of gratis op Ziggo. Zet alvast wat euro’s aan een kant, want volgend jaar zul je wat dieper in de buidel moeten gaan tasten.

Een abonnement bij NENT

Je vraagt ​​zich vast af hoeveel je precies moet betalen? Voor het afsluiten van een abonnement bij NENT betaal je 13,99 euro per maand. Hiermee kun je niet alleen F1 kijken, maar je kunt ook buitenlandse voetbalcompetities en Darts bekijken, maar goed, om terug te komen op F1, is het ook bekend dat je met een abonnement op F1 Viaplay toegang krijgt tot de race, maar ook de vrije trainingen, analyses en uitzendingen rondom het raceweekend.

KPN en Ziggo

Voor de mensen die een abonnement bij KPN en Ziggo hebben we goed nieuws. Doordat NENT een overeenkomst heeft gesloten met deze kabelmaatschappijen, is het mogelijk per race te betalen. Echter is het nog niet duidelijk wat het zal kosten per race. Verder is ook nog niet duidelijk of er veranderingen zullen vinden bij de F1 tv, voor nu kun je nog wel een abonnement voor 64,99 euro per jaar afsluiten, je krijgt dan F1 tv Pro.

max verstappen viaplay formule 1

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply