Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit vuurwerk koop je in Duitsland gewoon bij de Lidl

vuurwerk duitsland

Eventjes leek het erop dat de regering het dit jaar zo druk had met andere dingen, dat ze het vuurwerkverbod dit jaar even waren vergeten. Vuurwerkwinkels besloten zelfs al voorraad in te slaan. Vorige week werd er echter alsnog even snel besloten dat consumentevuurwerk ook deze Oud & Nieuw niet zal zijn toegestaan. Balen, zeker als je ziet wat er over de grens in Duitsland gewoon bij de Lidl wordt verkocht.

vuurwerk duitsland

Vuurwerktoerisme

Door de jaren heen staken heel wat mensen de grenzen over om  vuurwerk te kopen. Heet Belgisch vuurwerk is natuurlijk beroemd, maar Nederlandse vuurwerkverkopers liepen jaarlijks naar schatting 15 procent van de omzet mis door het vuurwerktoerisme bij de oosterburen. De reden hiervoor is vooral omdat het daar een stuk goedkoper is, mensen kunnen uren lang in lange rijen staan om hun vuurwerk bij de Lidl te kopen.  

Vuurwerk folder

Hieronder zie je de folder met al het vuurwerk dat je bij Lidl kunt kopen met onderstaande prijzen. Je kunt Firecrackers, Firecrackers, Fop en Joke Fireworks vinden, alles wat je hartje begeert. Des te harder is het balen dat je het dit jaar weer aan je voorbij moet gaan, of heb je stiekem toch andere plannen…?

Check hier wat voor vuurwerk je in Duitsland gewoon bij de Lidl kan vinden:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like