Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit vinden niet-Nederlanders van typische Nederlandse dingen

haring

Als Nederlander vinden wij het de normaalste zaak om een kroket uit de muur te trekken. Ook is het geen raar idee om een rauwe haring mét uitjes in je mond te stouwen. Hoewel dit voor ons allemaal prima is, vinden veel buitenlanders het allemaal super raar. Diverse mensen zijn gevraagd om hun mening te geven over typisch Nederlandse producten. Terwijl wij zijn grootgebracht met Bassie & Adriaan, houden anderen er een nachtmerrie aan over. Bekijk hier meer voorbeelden!

Dit broodje kennen wij natuurlijk als verse haring met uitjes. Mensen uit Londen en New York vinden het echter een nachtmerrie en zouden hier na een lange nacht zuipen niet mee willen wakker worden.

 

De FEBO waar je de lekkerste snacks uit de muur trekt. De Engelsen, Amerikanen en Australiërs zijn van mening dat dit een topidee is. Wij zijn het er natuurlijk volmondig mee eens! Deze moesten we nog wel met je delen: een over voor een poppenhuis? Geniaal!

We love de nieuwjaarsduik. Vaak mede mogelijk gemaakt door het rookworstenmerk, maar de buitenlanders hebben toch een gevoel dat we aan het rennen zijn naar een Heineken biertje. Hmm, niet slecht toch? 

 

Over konigin Maxima hebben ze niet heel veel negatiefs te vertellen. Ze is een queen en ze lijkt op de Nederlandse versie van Kate Middleton.

Beschuit met muisjes. Iedereen die dit leest heeft dit gekregen tijdens zijn/haar geboorte. Toch behoorlijk normaal en wij zouden ons bijna beledigd voelen als dit niet werd uitgedeeld tijdens een kraambezoek. Epische opmerkingen bleven niet uit. Van diabetes dag tot Pasen. We kunnen hier niet tegenin gaan, best slim gevonden!

Volgens buitenlanders zijn dit de Vengaboys. Helemaal koekwaus! 

Spijkerpoepen… Wij snappen dit spel ook niet helemaal en vooral als je naar deze foto kijkt. De vraag die hierbij werd gesteld, was: ”hoe win je dit spel?” Waarop de Amerikaan antwoordde: door het bierflesje op te zuigen, vieze mensen! Nou, de volgende foto zouden we dan niet bepaald willen zien. 

The Passion, een musical dat opgevoerd wordt tijdens kerst, is voor ons niet weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Elk jaar weer allemaal voor de buis. Amerikanen vonden dit echter meer een Orange Is The New Black musical. De vraag die hierbij werd gesteld, was: waar zouden deze mannen over zingen? Antwoorden: seks of windmolens. Not bad!

Oke, we kunnen het er heel lang over hebben maar wij zijn hiermee grootgebracht. De Amerikanen en Engelsen vinden het maar een nachtmerrie. Als ze eens wisten hoe ze er nu uitzien…

Liefde voor hutspot. Amerikanen vinden dit dus meer lijken op zoete aardappel met bonen. Klinkt toch een stuk minder aantrekkelijk. Dikke doei eetlust!

En last but not least… Wiet! Dat is gewoon broccoli, maar dan over datum. Hoe bedenken ze het?! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like