Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Met dit nummer gaat Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival 2024

joost klein eurovisie songfestival 2024
Beeld: Youtube

Net als voetbal lijkt het Songfestival een onderwerp te zijn waar iedereen verstand van denkt te hebben en een mening over heeft. Dit jaar mag ‘Youtuber’ Joost Klein ons vertegenwoordigen met het nummer ‘Europapa‘, tijdens het Eurovisie Songfestival 2024, dat van 7 tot en met 11 mei zal plaatsvinden in het Zweedse Malmö, en zojuist in het nummer bekend geworden waarmee Joost de Nederlandse eer moet gaan hooghouden.

Met dit nummer gaat Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival 2024
Beeld: Youtube

Joost Klein

Bekend op YouTube als EenhoornJoost, is Joost Klein een artiest die in korte tijd veel roem vergaarde met zijn muziek en YouTube-content. De 26-jarige Joost heeft een opmerkelijke carrière in de muziekindustrie. Met hits als ‘Bitches’ en ‘Friesenjung’ heeft hij miljoenen fans over de hele wereld weten te bereiken. In 2023 scoorde hij zelfs zijn eerste hit in Duitsland. Joost Klein staat bekend om zijn eigenzinnige stijl en unieke benadering van muziek, waarbij hij allerlei stijlen door elkaar gooit en het eigenlijk niet gek genoeg kan allemaal. En dat is dan ook exact de reden dat de keuze op hem is gevallen om Nederland te vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival 2024, waar het óók allemaal niet gek genoeg kan.

Europapa

Het nummer Europapa is dan ook precies wat je van Joost Klein kunt verwachten. “Het wordt één groot feest”, beloofde hij al eerder, en dat blijkt niet gelogen te zijn, want ook onder meer DJ Paul Elstak en Gerrie van de New Kids komen nog even voorbij. Gaat Joost hiermee het Eurovisie Songfestival 2024 voor Nederland winnen?

Check het nummer Europapa waarmee Joost Klein voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival 2024 zal gaan hier:

Check ook:

You May Also Like