Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is hoeveel Dave Roelvink per maand verdient: ‘Is rijker dan zijn vader’

Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand
Beeld: Instagram Dave Roelvink

Dacht jij dat Dave Roelvink misschien in zwaar weer zat? Nou, denk nog maar eens goed na! De laatste roddels en onthullingen rondom Dave hebben voor heel wat opschudding gezorgd. Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin, probeerde ons te overtuigen dat Dave financieel aan de grond zat. Maar wacht even, het verhaal neemt een onverwachte wending. Dave zelf en zijn vader Dries slaan terug met wat sappige details over Dave’s bankrekening. En laten we zeggen dat het beeld dat geschetst wordt, eentje is van rijkdom en succes. Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand: blijkbaar meer dan de meesten van ons durven te dromen!

De Geruchtenmolen Draait Overuren

Dave werd beschuldigd van alles, van het niet betalen van huur tot aan hardnekkige verslavingen. Maar één voor één pareerde hij de geruchten met feiten. Geen showrooms? Check. Clean van drugs? Dubbelcheck. De grootste klapper komt echter als we kijken naar wat Dave zou verdienen. Als we Dries mogen geloven (en waarom zouden we dat niet?), dan is Dave verre van blut. Sterker nog, hij zou een whopping 50.000 euro per maand binnenharken. Juist, je leest het goed.

Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand
Beeld: Instagram Dave Roelvink

Wat Zegt Papa Roelvink?

Dries Roelvink, zelf geen onbekende in de showbiz, kan het gerucht dat zijn zoon blut zou zijn alleen maar belachelijk vinden. Sterker nog, hij bevestigt dat dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand. Een indrukwekkend bedrag dat zelfs Dries’ eigen inkomsten overtreft. Ondanks de storm van beschuldigingen en geruchten, blijft Dave kalm. Hij leeft al maanden als een monnik, volgens Dries, en focust zich op zijn leven en carrière. Geen stress, geen drama, alleen maar harde feiten.

Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand

Dus, wat hebben we geleerd? Vergeet de geruchten, vergeet de sensatie. Dit is hoeveel Dave Roelvink verdient per maand, en het is niet niks. Met een bedrag van 50.000 euro per maand lijkt Dave zijn financiën meer dan op orde te hebben. Misschien is het tijd om de spionnen van Coldeweijer even een lesje rekenen te geven. En voor ons? Misschien is het tijd om te accepteren dat sommige sprookjes wel waar zijn. Dave Roelvink, de man, het mysterie, de monnik met een bankrekening die velen doet duizelen.

Check ook:

You May Also Like