Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is de nieuwste trailer van Spider-Man No Way Home

spiderman

Ongeveer 2,5 jaar geleden konden we Tom Holland als Peter Parker zien in Spider-Man: Far From Home. Tom Holland blijft nog even actief in zijn rol, want de derde film Spider-Man: No Way Home komt er aan! Hieronder kun je de trailer bekijken.

Spider-Man: No Way Home

De film gaat verder waar de vorige film geëindigd is: met het feit dat het Marvel Cinematic Universe de identiteit achter de superheld Spider-Man is. Dit bevalt Peter Parker niet en hij wil de hulp inschakelen van tovenaar Doctor Strange (gespeeld door Benedict Cumberbatch). Zijn poging om zijn anonieme identiteit terug te krijgen, loopt uit op een groot drama. Heeft de Multiverse er iets mee te maken?

Wanneer in de bioscoop?

In de nieuwe film zien we natuurlijk Tom Holland en Zendaya weer terug. Het is nog heel eventjes wachten tot de film te bekijken is: je kunt je agenda op 16 december 2021 vrijhouden, want dan zit je met je kont in een van de bioscoopstoelen in een bioscoop bij jou in de buurt! Trommel je vrienden maar alvast op. Check de nieuwste trailer van Spider-Man: No Way Home hieronder. Daaronder kun je een Braziliaanse trailer zien, want die trailer geeft net iets meer informatie weg. 

[video:https://youtu.be/5n1_QaIkrQ4] [video: https://youtu.be/hhR-4Ho8Ylo]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like