Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze Monopoly kersteditie moet je deze kerst in huis hebben

Deze Monopoly kersteditie moet je deze kerst in huis hebbenDeze Monopoly kersteditie moet je deze kerst in huis hebben
Beeld: Bol.com

Terwijl de kerstlampjes fonkelen en de geur van versgebakken kerstkransjes door het huis waait, introduceert de Monopoly kersteditie een nieuwe dimensie aan jullie kersttradities. Deze speciale editie van het beroemde bordspel is niet alleen een fantastische manier om samen tijd door te brengen, maar brengt ook een unieke kerstsfeer in je huiskamer. De velden van het bord zijn prachtig versierd met kersttaferelen en zelfs de pionnen hebben een feestelijk tintje gekregen. Het is de perfecte aanvulling op elke kerstviering, of je nu met een kleine of grote groep bent.

Monopoly kersteditie

De Monopoly kersteditie is meer dan alleen een spel: het is een beleving. Terwijl je over het bord reist, langs eigendommen zoals de ‘Kerstman’s Werkplaats’ of ‘Sneeuwbalstraat’, creëer je hilarische en onvergetelijke momenten met je dierbaren. Dit spel is geschikt voor jong en oud, waardoor het een ideaal cadeau is voor het hele gezin. Het brengt generaties samen rond de feestelijk gedecoreerde tafel, terwijl buiten de winterkou heerst. Samen Monopoly spelen met een kerstthema zorgt gegarandeerd voor warmte en vrolijkheid in huis.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.

monopoly kersteditie
Beeld: Bol.com

Musthave 

Zoek je nog naar dat ene speciale kerstcadeau dat zowel origineel als persoonlijk is? De Monopoly kersteditie is een uitstekende keuze. Het is niet alleen een spel, maar ook een prachtig verzamelobject dat elk jaar weer uit de kast gehaald kan worden. Geef het als een verrassing aan je familie of vrienden en zie hoe het spel elk jaar weer voor plezier en nieuwe tradities zorgt. Het is een geschenk dat blijft geven, jaar na jaar, kerst na kerst. Met de Monopoly kersteditie maak je van elke kerst een onvergetelijke ervaring, vol spelplezier en gezelligheid.

Je kunt ‘m natuurlijk alvast op je eigen verlanglijstje zetten, maar je kunt het bordspel ook natuurlijk zelf in huis halen. Perfect voor de kerstdag die je bij je schoonouders spendeert… Dan heb je in ieder geval wat te doen in plaats van urenlang te luisteren naar saaie gesprekken waar jij geen h*l mee kan. Hier kun je de Monopoly in kersteditie vinden. Nu nog hopen dat er ook een dik pak sneeuw valt om helemaal in de kerstvibes te komen. Heel veel speelplezier geweest! Check de actuele prijs hier op Bol.com.

Monopoly kersteditie bol.com
Beeld: Bol.com

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan deze Monopoly ‘Cheaters Edition’ of de nieuwste Monopoly variant iets voor je!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply