Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze Monopoly-kersteditie moet je deze kerst in huis hebben

monopoly kersteditie

We kunnen weer uitkijken naar Kerst 2021: het valt dit jaar helaas in het weekend, waardoor de meeste mensen minder vrij hebben van werk, maar goed… dat mag de pret niet drukken! Gelukkig kun je het in een weekend ook heel gezellig maken. Met een leuk bordspel bijvoorbeeld!

monopoly kersteditie

 

Monopoly in kerststijl

En wat is er beter dan spelletjes spelen met chocolademelk, kerstmuziek, je familie of vrienden om je heen én een bordspel wat helemaal in het teken staat van Kerstmis. Helemaal niks! Deze kerstperiode kun jij namelijk urenlang spelletjes spelen met Monopoly in kersteditie. Iets wat je voorheen niet wist en niet miste, maar nu des te meer in bezit wil hebben!

Musthave 

Je kunt ‘m natuurlijk alvast op je eigen verlanglijstje zetten, maar je kunt het bordspel ook natuurlijk zelf in huis halen. Perfect voor de kerstdag die je bij je schoonouders spendeert… Dan heb je in ieder geval wat te doen in plaats van urenlang te luisteren naar saaie gesprekken waar jij geen h*l mee kan. Hier kun je de Monopoly in kersteditie vinden. Nu nog hopen dat er ook een dik pak sneeuw valt om helemaal in de kerstvibes te komen. Heel veel speelplezier geweest! Check de actuele prijs hier op Bol.com.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like