Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze McDonald’s gaat binnenkort ‘McWine’ serveren!

mc donalds wijn

Is er iets wat jij nog mist bij de McDonald’s? Een bepaalde burger, een vegetarisch menu, curly fries of misschien meer opties om te drinken? Een alcoholische versnapering misschien? Check! Er is een McDonald’s die vanaf binnenkort ook wijn gaat verkopen. 

mcdonalds wijn
 

Wijntje bestellen

Laten we meteen met de deur in huis vallen; een Nederlandse McDonald’s is niet de gelukkige. Laten we hoop houden, want als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer! In veel McDonald’s kun je wel een biertje halen – hoewel Nederland wat dat betreft nog steeds achterloopt -, maar dus vanaf binnenkort ook wijn. Een goede ontwikkeling wat ons betreft! 
 

McWine

De mensen die in Mammoth Lakes wonen, een plaats in het Amerikaanse Californië, hebben geluk: vanaf daar kun je heel binnenkort dus ook een McWine bestellen bij je Big Mac en frietjes. Er is voor de rest nog weinig informatie bekend of dat dan rode wijn of witte wijn is, maar we laten ons zeker graag verrassen. Ben je binnenkort op vakantie of voor werk in Californië? Hou dan zeker in de gaten of de McWine inmiddels al op de menukaart staat. Zo ja: laat ons weten wat je er van vindt! 

mcdonalds wijn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like