Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze bizarre lifehack krijgt iedereen een fatsoenlijke biefstuk op tafel

biefstuk

Voor alle slechte kokken en kokinnen onder ons: we got you. Waar zouden jullie zijn zonder de video de we je hier presenteren? Want we hebben een lifehack van van-heb-ik-jou-daar, die momenteel het internet veroverd, die je moet zien om het te geloven.

Te doorbakken

Heb jij ook altijd dat gezeik met dat vlees wat dan weer nét te doorgebakken is omdat je helemaal niet aan het opletten bent, omdat je over de aardappeltjes aan het waken bent? En als je een keer wél alle focus op je stukkie vlees hebt; dan nog mislukt het?! Welkom, je bent niet de enige. We hebben helaas niet allemaal een geboren chefkok in ons. 

Lifehack

Gelukkig hebben we daar de 33-jarige chefkok Craig Harker: de held in ons verhaal. Hij vertel je de lifehack waar je al jaren op aan het wachten bent. Je kunt namelijk je lappie steak *adempauze*… in de broodrooster doen. Wacht effe, een broodrooster? Inderdaad! In bovenstaande video laat hij je zien hoe je dat precies moet doen. Als je nu niet lekker je weekend ingaat, weten wij het ook niet! Wat een tip, Craig. We owe you. 

Succes met uitproberen!

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like