Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dennis Schouten opnieuw bedreigd met de dood

dennis schouten

Dennis Schouten (27), de oprichter van het platform RoddelPraat, heeft opnieuw te maken gehad met een ernstige bedreiging via zijn Instagram-account. In een onthullende post op zijn Instagram Stories deelde Dennis een verontrustend bericht dat hij had ontvangen, waarbij hij het karakteriseerde als een “liefdevolle bedreiging.” De inhoud van het bericht was zorgwekkend en benadrukte de dreiging die hij momenteel ervaart.

Dennis en familie bedreigd

Het verontrustende bericht opende met de sinistere woorden: “Ik vermoed dat als u doorgaat met deze akelige video’s dat dit het einde van uw leven wordt.” Deze dreiging was niet beperkt tot Dennis zelf; de bedreiger ging verder met de verontrustende bewering dat Dennis en zijn familie zich in een aanzienlijk gevaarlijk scenario bevonden. Volgens de afzender was Dennis onbewust bezig met het graven van zijn eigen graf door zijn controversiële content te blijven produceren. De bedreiger stelde zich een angstaanjagend scenario voor waarin een “slachtoffer” van het programma bereid zou zijn om een som geld aan iemand in Rotterdam of Amsterdam te betalen om het vreedzame leven van Dennis en zijn familie te beëindigen.

Dennis Schouten

Nog meer bedreigingen

De bedreiger vervolgde: “Ik heb het idee dat u de levensgevaarlijke mentaliteit van de Nederlandse ‘achterstandswijken’ niet realiseert.” Deze woorden laten zien hoe diep de bedreiger in zijn dreigementen ging, waarbij hij suggereerde dat Dennis mogelijk de ernst van de situatie onderschatte. De boodschap sloot af met een sinistere waarschuwing over de onzekerheid van Dennis’ lot: “Voor mij bestaat de vraag niet of u sterft maar wanneer. Ik adviseer u om er zo spoedig mogelijk mee te stoppen als u van uw familieleden houdt.”

Bedreigende taal

Deze bedreigende taal was verre van mild en onthulde de angstaanjagende realiteit waarmee Dennis Schouten momenteel wordt geconfronteerd. Wat echter opvallend was, was het schijnbaar tegenstrijdige einde van de boodschap, waarin de afzender plotseling een vriendelijke toon aansloeg: “Ik gun u het beste in het leven en zal bidden voor een goed einde.” Deze paradoxale afsluiting voegde een extra laag van verontrusting toe aan de reeds alarmerende boodschap.

Eerdere bedreigingen

Het is belangrijk op te merken dat dit niet de eerste keer is dat Dennis Schouten is bedreigd. In maart van hetzelfde jaar werd hij zelfs fysiek aangevallen in een kroeg, waarbij hij met een mes werd gestoken. Dennis deelde zijn ervaring en bekritiseerde de klimaat van beperkte meningsvrijheid in Nederland op dat moment, waarbij hij de tragische gebeurtenis beschouwde als de prijs die hij moest betalen voor het uiten van zijn mening in 2023. Dit incident en de recente bedreigingen werpen een schokkend licht op de gevaren waarmee sommige publieke figuren geconfronteerd worden vanwege hun uitgesproken standpunten en controversiële inhoud.

Check ook: Oud fragment waarin Dennis Schouten iemand uitlacht om doodsbedreiging gaat opnieuw viral

Beeld: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like