Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

De top 10 beste series van 2021 op basis van hun IMDb-score

beste series 2021 imdb

In 2021 gingen we van de ene geweldige naar de andere epische serie die iedereen bezig hield. Zo was er de ontknoping van de Spaanse hit La Casa de Papel, verscheen er een gloednieuw seizoen van Dexter en brak Squid Game record na record. Je  begrijp ons als we zeggen dat het moeilijk is om te kiezen wat de beste televisie serie van het jaar was, maar we hebben toch de 5 beste series van 2021 volgens IMDb hier voor je weten te verzamelen.

beste series 2021 imdb

Onze top 5 lijst is gemaakt aan de hand van de top 100 lijst van Filmvandaag, in de top 100 lijst staan de 100 beste series die in het jaar 2021 zijn uitgekomen (gemaakt met de scores op IMDb op het moment van schrijven) onze top 5 lijst is ook aan de hand van de scores op IMDb gemaakt. 

1. Hospital Playlist Goes Camping

Een van de beste Koreaanse drama’s in 2020 moet wel de Hospital Playlist zijn. Het drama gaat over een groep artsen die al bevriend zijn sinds ze op de medische school zaten. Hospital Playlist Goes Camping is voort gekomen uit Hospital Playlist. In Hospital Playlist Goes Camping gaat de cast van Hospital Playlist samen twee dagen en één nacht op kampeertrip.

De IMDb score van Hospital Playlist Goes Camping; 9,5

2. The Sandman

The Sandman is een stripboek geschreven door Neil Gaiman en uitgegeven door DC Comics. De serie vertelt het verhaal van Dream, die de personificatie is van alle dromen en verhalen.

De IMDb score van The Sandman; 9.4

3. 9/11: One Day in America

9/11: One Day in America is een Amerikaanse documentaire tv-miniserie geregisseerd door Daniel Bogado en geproduceerd door Caroline Marsden. De serie volgt de aanslagen van 11 september door middel van archiefbeelden, ooggetuigen en overlevenden. De serie bestaat uit zes afleveringen en ging in première op National Geographic.

De IMDb score van 9/11: One Day in America; 9,3.

4. Arcane

Arcane is het oorsprongsverhaal van twee legendarische League of Legends-personages: Jinx en Vy. In deze serie boordevol actie zijn de twee vastbesloten om de onrechtvaardigheden waarmee hun ondergrondse, door armoede geteisterde en wanhopige samenleving, Zaun, wordt geconfronteerd, neer te halen.

De IMDb score van Arcane; 9,2.

5. The Beatles: Get Back

The Beatles: Get Back is een documentaireserie uit 2021, geregisseerd en geproduceerd door Peter Jackson. Het behandelt het maken van het Beatles-album Let It Be uit 1970

De IMDb score van The Beatles: Get Back; 9.2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply