Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De onzekerheden van mannen in bed

couple_in_bed_man_snoring

Mannen zijn hartstikke onzeker in bed. Ja, dames echt! Stoere mannen laten het weliswaar minder blijken, maar aan de binnenkant maken ze zich wel degelijk druk om allerlei gekke dingen tussen de lakens. Maarja, waar maken ze zich nu zoal druk om? Hieronder vind je een lijstje van 9 dingen waar de man onzeker over is. Dus mannen, zijn jullie hier nu echt onzeker over? 

1. “Is die prachtige dame nu haar hoogtepunt aan het faken? Dat zou immers betekenen dat ik een waardeloze minnaar ben die niet eens iemand naar een hoogtepunt kan brengen.” Wij zouden een berg gaan beklimmen, heb je altijd een hoogtepunt. 

2. “Wat als ik mijn kleren uittrek zal zij mijn lichaam dan wel goedkeuren? Misschien moet ik meer gaan sporten.” Nou, wij zouden gewoon al je goede voornemens over boord gooien, uit onderzoek blijkt dat mensen met een bierbuik meer seks hebben, hatzee! 

3. “Als wij een heftige vrijpartij hebben, trek ik dan geen gekke bekken?” Gast, hou je nu maar bezig met het feit dat je haar naar een hoogtepunt moet brengen, als het goed is heeft ze dan helemaal geen tijd om naar je te kijken. En anders, ga je lekker gekke bekken trekken op een bergtop, succes! 

4. “Heb ik eigenlijk niet teveel haar op mijn lichaam? Zal ze daar iets over zeggen?” Ehm, lekker belangrijk hoeveel haar je hebt. Haar toont je mannelijkheid. Vrouwen kunnen heerlijk kroelen door jouw borsthaar. Win win! En anders ga jij je maar verdomde scheren! 

5. “Ah, ik krijg kramp, maar goed dat moet ik natuurlijk niet laten blijken.. Hoe doe ik dit..?!” Vrind, gewoon je bek open trekken. DUH! 

6. “Volgens mij verveelt ze zich ontzettend, of niet? Duurt deze zweetpartij te lang? Ik kan natuurlijk niet na een paar seconden klaarkomen, maar het mag ook weer niet te lang duren. Pff..” Jij moet gewoon niet zoveel porno kijken en met die geile dame in bed communiceren en niet gewoon dom weg erop los rammen. 

7. “Hoe denk zij over mijn lul? Is ze er tevreden mee? Of niet? Is hij de juiste grootte?” Achja, jij kan je natuurlijk druk maken, maar de dame in kwestie moet het er toch mee doen. Dus waarom druk maken? Gewoon gaan met die banaan

8. “Vind ze deze move wel lekker? Waarom zegt ze niks? Wat is er gaande?!” Ze geniet beste vent. Blijkbaar doe je iets goed, topper! Als je het niet goed deed had je vast allang een corrigerende tik gekregen van haar.

9. “AH! Ik ben aan het zweten… en al die druppels komen op haar blote buikje terecht.” Zweten hoort bij vrijen, vrijen is zweten, get over it! 

Vorige artikel: AUW! BALLENJONGEN KRIJGT TENNISBAL IN ZIJN NOTEN

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like