Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De meest ondergewaardeerde kerstfilm ooit is weer te zien bij Netflix

the holiday kerstfilm

Een ongelooflijke, ondergewaardeerde kerstfilm wordt vandaag 15 en staat meteen bovenaan onze rewatch-lijst. Het is de mooiste tijd van het jaar en dat betekent filmmarathons. Als je op zoek bent naar nog een film om toe te voegen aan je Netflix-wachtrij, dan hebben we de perfecte keuze voor je, en het is toevallig dat het 15 jaar geleden is dat het werd uitgebracht.

the holiday kerstfilm

The Holiday

De film die al 15 jaar bestaat, is namelijk The Holiday. Nu weten we wat je denkt, hoe wordt The Holiday onderschat? Het is een klassieker, toch?Nou, volgens Rotten Tomatoes heeft de film maar een score van 49%. Om dat in context te plaatsen: de populaire site beoordeelt films volgens zijn ‘Tomatometer’, en een score van minder dan 60% heeft de status ‘Verrot’. Daar zullen we het mee oneens moeten zijn. De klassieker van Nancy Meyers heeft de tand des tijds doorstaan, en niet alleen vanwege de met sterren bezaaide cast, hoewel dat geen kwaad kan, zoals met Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black en Jude Law allemaal, hoe kon je niet vallen voor de film?

Typische feelgood movie

The Holiday gaat over twee vrouwen met relatieproblemen, terwijl ze van huis wisselen op zoek naar een pauze. Het is een typische feelgoodmovie, waarbij het meest stressvolle dat in de film gebeurt, is dat sommige keukentegels botsen met het kleurenschema van het huis. Trouw aan zijn naam, biedt The Holiday het soort escapisme dat iedereen van een kerstfilm wil, en ondanks de slechte beoordeling gaan we hem deze feestdagen meer dan eens opnieuw bekijken. The Holiday is tot en met 31 januari te zien op Netflix.

Check de trailer van de meest ondergewaardeerde kerstfilm The Holiday hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like