Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze Delonghi verse bonen-koffiemachine is honderden euro’s afgeprijsd bij Lidl

delonghi koffiemachine lidl

Met Lidl aan je zijde heb je een echte vriend voor het leven! De supermarktketen redt jou van het uitgeven van nutteloze euro’s door producten in het assortiment (tijdelijk) op te nemen waar je heel veel geld op kunt besparen. Een voorbeeld hiervan is de Delonghi Volautomaat Koffiemachine. Normaal gesproken kost deze koffiemachine meer dan 500 euro, maar dankzij Lidl bespaar je hier honderden euro’s op als je het daar aanschaft. Zo zien we het graag!

delonghi koffiemachine lidl

Delonghi koffieapparaat

Misschien ben je nog niet echt bekend met de Delonghi koffiemachine, dus het is tijd dat je die leert kennen. Je kunt namelijk niet enkel koffie zetten, de koffiemachine heeft nog meer tools waar elke koffieliefhebber zijn hart aan kan ophalen. De Delonghi bevat een handmatig cappuccino systeem waar je zelf een schuimlaag kunt creëeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het formaat van je koffiekopjes, want je kunt het apparaat verstellen naar de juiste hoogte. Ideaal!

De helft van de prijs

De Delonghi kent een automatische spoel- en ontkalksysteem waardoor je helemaal niet zelf hoeft op te letten of je koffieapparaat nog goed werkt of niet. Ben je overgehaald? Snappen we. Ren snel naar Lidl zodra je kan, want het koffieapparaat is te koop voor 279 euro! Dat is de helft van de normale prijs wat je voor de Delonghi betaalt. Je kunt het koffieapparaat hier bestellen of meer informatie over krijgen. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like