Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

De Bondgenoten-kijkers worden misselijk van ranzige actie Donna: ‘Alles voor de aandacht’

de bondgenoten
Beeld: Facebook SBS6

Veel mensen vinden het blijkbaar fascinerend om te kijken en zich te verbazen over de eigenaardigheden van andere mensen. Om deze reden zijn realityseries zo populair. Een ranzige actie van De Bondgenoten-deelneemster Donna zorgt dan ook voor veel reacties op social media.

De Bondgenoten

Sinds vorig jaar is op SBS6 het programma De Bondgenoten te zien, een soort Big Brother waarbij deelnemers in een luxe villa elkaar naar het leven staan, om kans te maken op de geldprijs. De deelnemers van het programma moeten zelf teams van vier vormen, om andere teams in spellen en opdrachten te verslaan. Ze zijn dus behalve concurrenten ook ‘bondgenoten’ van elkaar. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Big Brother en De Gouden Kooi, gaat het er dus niet meer alleen maar om om andere naar het leven te staan. Donna heeft echter wel een hele rare tactiek om een bongenootschap aan te gaan.

Vreselijk eng kind

In een fragment van De Bondgenoten, dat te zien is op de Facebookpagina van SBS6, is te zien hoe Donna Wesley probeert te paaien. Dit doet ze echter op een manier die nogal wat ophef veroorzaakt bij kijkers: namelijk, door uitgebreid aan zijn sokken te ruiken! Kijkers laten dan ook massaal weten misselijk te worden van het fragment. Zo schrijft ene Jolanda: “Echt een vreselijk eng kind die Donna leuk voor haar vriend ook ………😵‍💫😵‍💫“, en Zarraida: “heeeeel raar en goor…” Bella merkt op: “Alles voor de aandacht.”

Check het bizarre fragment uit De Bondgenoten hier:

Check ook:

You May Also Like