Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dansmeisje in LLDL zorgt voor meest awkward moment ooit: ‘Ongemakkelijk dit!!!’

lldl ongemakkelijk meest awkward moment ooit

Sinds een aantal weken is een van de leukste programma’s op de Nederlandse televisie vol vertederende, hilarische en natuurlijk vooral ongemakkelijke momenten, weer terug: datingshow Lang Leve de Liefde! Het koppel dat aan elkaar gematched is in de nieuwste aflevering van het programma spant vooral op dat ongemakkelijke vlak de kroon.

Het ijs breken

Een van de eerste dingen die Lang Leve de Liefde-deelnemers natuurlijk proberen te doen, is het ijs breken. Dit kan op allerlei manieren, zoals een origineel cadeautje, activiteit of een grap. Diona, die in de nieuwste aflevering te zien is, heeft echter bedacht om de eerste spanning samen weg te dansen. Haar date is, voorzichtig gezegd, echter niet zo van het dansen, waarna het meest ongemakkelijk moment tot nu toe in het programma ontstaat.

Kromme tenen

Ook de kijkers kunnen het fragment maar nauwelijks zonder krommende tenen door komen, zo blijkt uit de vele reacties die het krijgt op de Facebookpagina van LLDL. Zo schrijft ene Bri: “Bijzonder….heel bijzonder 🤣🤣🤣“, en Bianca: “Lekker ongemakkelijk ook 😎

Check het meest ongemakkelijke moment in Lang Leve de Liefde hier:

Check ook:

https://sgxl.nl/extreem-ongemakkelijk-moment-in-de-hottub-van-lang-leve-de-liefde/

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like