Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dames gaan los met de pikante ‘Bugs Bunny-Challenge’

bugs bunny challenge

Sinds de komst van sociale media gaan er online al allerlei challenges rond, waarin deelnemers elkaar uitdagen om iets bizars of uitdagends te doen en dit op video te zetten. De ene challenge is daarbij wat origineler dan de andere. Een nieuwe challege, die sinds kort opduikt, is er echter eentje die we best wel kunnen waarderen: de Bugs Bunny-Challenge.

bugs bunny challenge

Bugs Bunny-Challenge

De Bugs Bunny-Challenge, die momenteel vooral op TikTok viral gaat,  is over komen waaien uit Rusland en leent zich voor de dames. Het concept is simpel: de dames liggen plat met hun gezicht naar de camera, en maken van hun voeten vervolgens konijnenoortjes, terwijl de track ‘Timati’ (Bugs Bunny song) van de Russische rapper Egor Kreed op de achtergrond speelt. Vervolgens zorgen de ‘bunny’s’ voor een pikante twist…

Check de dames die losgaan met de pikante ‘Bugs Bunny-Challenge’ hier:

Surströmming-challenge

Een andere challenge die de afgelopen tijd hard rondging is natuurlijk de Surströmming-challenge, waarbij de deelnemers een traditioneel Zweeds gerecht dat gemaakt is van zure haring, naar binnen proberen te werken. Dit is met recht een uitdaging, zowel voor de deelnemer als de kijkers zelf. Check bijvoorbeeld deze poging van deze hopeloos falende Schotse vader.

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like