Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dame kan geen vriend vinden omdat ze té mooi is: ‘Aantrekkelijk zijn is een vloek!’

kan geen vriend vinden
Beeld: Instagram

Haast elke vrouw heeft er tenminste wel een keer over gedroomd om er supermooi uit te zien. Maar zoals elk ding zijn nadelen heeft, is ook te mooi zijn niet goed voor alles. Dat beweert de dame over wie dit artikel gaat. Haar buitengewone schoonheid zou een hindernis vormen voor haar liefdesleven. Ze kan namelijk geen vriend vinden omdat ze té mooi is, zo beweert ze zelf.

Waarom?

Hope Schwing is een 24-jarige vrouw uit Los Angeles, Californië die bekend staat op sociale media onder het pseudoniem hope.schwing. Ze deelt elke dag video’s die haar dagelijks leven laten zien. Ondanks dat ze een knappe vrouw is, beweert ze zelf dat ze niet veel partners heeft gehad, maar vooral dat ze niet veel ervaring heeft met daten. Ze heeft zich vaak afgevraagd “waarom” en denkt een antwoord te hebben gevonden.

kan geen vriend vinden
Beeld: Instagram

Geïntimideerd

Ze beweert dat ze onafhankelijk is en geen partner nodig heeft, omdat ze geen behoefte voelt om zich te settelen. Ze merkt echter dat mannen geïntimideerd zijn door haar houding en schoonheid, en vragen haar om deze redenen niet mee uit. Ze besloot haar theorie in een clip uit te drukken. “Niemand praat over hoe moeilijk het is om letterlijk zo mooi te zijn dat je geen partner kunt hebben. Alle mannen zijn extreem geïntimideerd en bang voor je. Ongelooflijk aantrekkelijk zijn is echt een vloek.”, luidt haar beklag.

kan geen vriend vinden
Beeld: Instagram

Comments

De video werd meer dan 3,7 miljoen keer bekeken, maar wat nog belangrijker is, is dat veel gebruikers hebben besloten om commentaar te geven. Sommigen deden dit om te spotten met de situatie, terwijl anderen haar houding bekritiseerden. Comments als de volgende waren in overmaat te vinden: “Ik begin mezelf ervan te overtuigen dat ik daarom ook vrijgezel ben, bedankt voor de tip”, “vind je je houding niet overdreven” en “je hebt geen relatie gehad omdat jij het waarschijnlijk bent die dat niet wil, geef andere mensen niet de schuld.”

Check hier meer van de dame die geen vriend kan vinden omdat ze té mooi is:

Check ook: Dame krijgt veel haat online om man: ‘Mensen zeggen dat hij te knap voor me is’

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like