Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Dame getrolled omdat ze zichzelf opmaakt en mooi kleed in de sportschool

opmaakt in de sportschool
Beeld: TikTok

Een fitness trainer heeft uitgehaald naar critici die hun ergernis deelden over hoe zij zich in de sportschool kleedt. De content creator is erg trots op haar uiterlijk, zowel binnen als buiten de sportschool, en trekt zich niets aan van de mening van anderen.

Op en top!

Lauren Simpson (@laurensimpsonofficial) is een succesvolle online fitness coach en eigenaar van het activewear-merk Rare Collective. De zakenvrouw gebruikt haar ervaring als WBFF Pro Bikini model en collegiale atlete niet alleen om haar klanten te trainen, maar ook om haar merk te laten groeien. Net als veel andere vrouwen, houdt Simpson ervan om op en top uit te zien in de sportschool.

opmaakt in de sportschool
Beeld: TikTok

Make-up

In een TikTok video, sprak ze haar haters aan die opmerkingen maakten over waarom ze make-up en modieuze activewear outfits draagt naar de sportschool. Ze bleef ongegeneerd zichzelf terwijl ze haar redenering daarvoor uitlegde. “Het blaast letterlijk mijn geest dat in 2022 andere vrouwen getriggerd worden als iemand graag hun haar doet, hun make-up doet voor de sportschool,” zei ze aan het begin van de video. De voormalige bodybuilder verklaarde dit in reactie op een TikTok-gebruiker die commentaar gaf op een eerdere video en vermeldde “je zou eigenlijk in baggy kleding moeten lopen zonder make-up.” De blonde schoonheid verklaarde dat het haar leven, lichaam en voorwaarden zijn, dus ze kan doen wat ze wil.

Beeld: TikTok

Het maakt niet uit

Simpson besteedde ook aandacht aan het idee dat iemand die make-up draagt naar de sportschool niet hard werkt, terwijl ze in feite “meer dan 150 kilo kan squatten en deadliften.” “Eerlijk jongens, waarom maakt het uit wat iemand anders draagt of hoe hij eruit ziet in de sportschool,” verklaarde ze. Toen de video ten einde liep, moedigde ze haar publiek aan om te dragen waar hun lichaam zich prettig bij voelt. “Of je nu make-up draagt of niet… of je nu wilt trainen in een baggy oversized shirt, het maakt me niet uit,” zei ze.

Beeld: TikTok

Positieve commentaar

Haar woorden vonden weerklank bij veel mensen en velen deelden hun mening in de commentaren. “En als je halverwege de middag gaat sporten en je bent naar je werk gegaan met make-up op? Waarom maakt dat uit?” merkte een kijker op. “Ik draag make-up naar de sportschool omdat ik me dan goed voel en mezelf meer oppep. Niets mis mee,” deelde een ander. “Haar onzekerheid is te zien lol. Je zelfvertrouwen is alles!” prees een andere fan. “Er goed uitzien = je goed voelen. Mijn trainingen zijn klote als ik het gevoel heb dat ik er slecht uitzie in de sportschool, dan heb ik minder zelfvertrouwen. Ur a queen,” verklaarde een TikTok gebruiker.

Beeld: TikTok

Check ook: Gast geeft man in sportschool een pets op zijn billen en krijgt gelijk spijt

Bron: the-sun.com

Beeld: TikTok

You May Also Like