Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame beweert dat ze te knap is om een baan te vinden

Dame beweert dat ze te knap is om een baan te vinden
Beeld: Instagram Crazy Kupps

Het is inmiddels algemeen bekend dat het leven van knappe mensen makkelijker is dan het leven van minder knappe mensen. Toch kan je schoonheid ook in zijn nadeel werken, vooral als je té knap vindt. Dat ondervindt Amy bijvoorbeeld. Zij beweert namelijk dat ze te knap is om een baan te vinden.

Te knap

De Amerikaanse Amy Kupps is actief op de website ‘Alleen Fans’ en verdient daar ook maandelijks een lekker bedrag mee. Ze heeft niet altijd de ambitie gehad om voor platformen zoals deze te werken. Ze had graag een ‘gewone baan’ gehad waar ze geld kon verdienen. Het nadeel is dat dit niet kon door haar schoonheid. Tenminste, dat beweert ze zelf.

Geen baan kunnen vinden

Zo vertelde Amy dat ze weleens gesolliciteerd heeft bij een winkel: “Zo deed ik ooit een sollicitatie in een winkel. Tijdens dat gesprek raakte de manager volledig in de war. Hij staarde naar mijn borsten en mijn gezicht, begon plots te zweten en kon maar geen vragen bedenken.” Hartstikke onhandig natuurlijk. Dat komt – zegt ze zelf – door zowel hoe knap ze is als hoe zelfverzekerd ze tegenwoordig overkomt. Amy vervolgt “Na een tijdje zei hij dat hij naar het toilet moest. Toen hij echter rechtstond, zag ik een gigantische bobbel in zijn broek. Toen hij terugkwam, vertelde hij mij dat ik niet in aanmerking kwam. Hij raadde me aan om een modellencarrière te ambiëren.” Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe de dame in kwestie eruit ziet, dus here you go:

Check ook:

You May Also Like