Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Creepy: Deze video zal op de televisie te zien zijn wanneer de wereld vergaat

asteroïde aarde

Wees eerlijk: je hebt je weleens afgevraagd hoe het einde van de wereld eruit zou zien. In 2015 gingen er beelden rond die op de televisie te zien zouden zijn, als de wereld verging. Nu is er opeens weer belangstelling ervoor, nadat de video op TikTok rond gaat.

wanneer de wereld vergaat
Beeld: Pexels

Laatste actie

CNN zal blijkbaar de video vertonen aan het einde van de wereld. CNN-oprichter Ted Turner zei naar verluidt dat de 24-uurs nieuwszender niet zou stoppen met uitzenden “totdat de wereld vergaat”. “We blijven draaien, en we zullen het einde van de wereld verslaan, live, en dat zal onze laatste actie zijn.”, zei hij. Hij zou ook hebben gezegd: “We spelen het volkslied maar één keer, op 1 juni (de dag dat CNN van start ging), en als het einde van de wereld daar is, spelen we ‘Nearer My God To Thee’ voordat we ons voorgoed “afmelden”.”

Gelekt

Volgens de website van Jalopnik zou een medewerker van CNN de opdracht krijgen om de video af te spelen, met de toepasselijke naam “Turner Doomsday Video”. Een niet nader genoemde bron heeft een kopie van de vermeende video gelekt naar de nieuwssite, maar schrijver Michael Balaban beweert dat hij er zelf getuige van was toen hij in 2009 stage liep bij CNN. Balaban schreef: “Dit is de manier waarop de wereld eindigt, niet met een knal, niet met een kreun, maar met een kleine melancholische band, en een snelle “fade to black”.”

Bron: clint.be
Beeld: Pexels & YouTube, Deep Impact