Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Coca Cola-Mark uit First Dates heeft nu zijn eigen themesong

coca cola mark

De 42-jarige Mark uit Almelo zorgde afgelopen week voor hilariteit online. Mark zat namelijk in een aflevering van First Dates zat. Een heel sympathieke man die nog nooit een date heeft gehad en stoer genoeg is om zich op te geven voor het programma! Daarin vertelde hij honderduit over zijn hobby, hij spaart namelijk alles van Coca Cola.

Coca Cola-Mark

Mark’s date zich geen zorgen te maken dat er geen gespreksonderwerpen zijn, want ‘Coca Cola-Mark’ kan eindeloos praten over zijn Coca Cola-verzameling! Hij heeft echt van alles: van servies tot aan beeldjes. Wanneer barman Viktor dan ook vraagt wat hij voor Mark kan inschenken, weet iedereen natuurlijk al wat hij gaat zeggen: Coca Cola natuurlijk! Maar nee, hilarisch genoeg bestelt hij 7Up! Deze video check je hier.

’80’s jasje

Het fragment ging dan ook al snel viral op social media en creatieveling Bjørgen van Essen, die wel vaker remixes maakt van viralvideo’s en onlangs zelfs de Top40 binnenkwam met een remix Hans Teeuwen’s Lockdown Lul, heeft ‘Coca Cola-Mark’ in een geniaal ’80’s jasje gestoken. En deze is ook weer bijzonder goed gelukt, kunnen we je alvast vertellen.

Check de ’80’s remix van Coca Cola-Mark uit First Dates hier:

Bron en beeld: Youtube Bjørgen van Essen

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like