Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Chinese fans uiten woede tegen David Beckham na afwezigheid van Messi: “Willen ons geld terug!”

Chinese fans uiten woede tegen David Beckham na afwezigheid van Messi: "Willen ons geld terug!"
Beeld: Twitter @arielipillo

In de wereld van het voetbal zijn fans gepassioneerd en vol verwachtingen, vooral als het gaat om het zien van hun favoriete spelers in actie. Bij een recent evenement in China werd David Beckham echter geconfronteerd met de woede van teleurgestelde fans toen Lionel Messi niet op het veld verscheen. De afwezigheid van Messi leidde tot luid boegeroep en ontevredenheid onder de Chinese supporters, die hun frustratie uitten door Beckham uit te fluiten en zelfs te eisen dat ze hun geld terugkregen. Deze opmerkelijke gebeurtenis werpt een nieuw licht op de immense invloed en passie van voetbalfans over de hele wereld.

Afwezigheid van Messi: “Willen ons geld terug!”

In de wereld van het voetbal zijn verwachtingen hooggespannen wanneer een superster zoals Lionel Messi zijn opwachting maakt, vooral in opkomende voetballanden zoals China. De recente gebeurtenis waarbij Messi op de bank bleef tijdens een wedstrijd in Hongkong, georganiseerd door Inter Miami, heeft echter tot grote frustratie geleid bij duizenden Chinese voetbalfans. Ondanks de hoge ticketprijzen en de belofte om Messi in actie te zien tegen een lokaal team, zagen de fans hun verwachtingen in rook opgaan toen de Argentijnse superster de hele wedstrijd op de reservebank doorbracht. Deze teleurstelling heeft geleid tot woede onder de fans, die zich bekocht voelen en hun ongenoegen hebben geuit over het niet nakomen van de beloften.

In de wereld van het voetbal zijn fans vaak ongeduldig en hopen ze hun idolen in actie te zien, zelfs tijdens vriendschappelijke wedstrijden. Dit werd pijnlijk duidelijk tijdens een recente wedstrijd toen Lionel Messi op de bank bleef zitten, waardoor woedende reacties ontstonden onder de supporters. Hoewel het gebruikelijk is dat supersterren pas in de tweede helft spelen tijdens oefenwedstrijden, begon het gemor toen Messi niet op het veld verscheen. De ontevredenheid groeide naarmate de wedstrijd vorderde, culminerend in eisen om het geld terug te krijgen via luide spreekkoren. Deze gebeurtenis benadrukt de immense verwachtingen en passie van voetbalfans, zelfs tijdens schijnbaar onbelangrijke wedstrijden.

Chinese fans uiten woede tegen David Beckham

Na het laatste fluitsignaal betrad Inter Miami-eigenaar David Beckham het veld met een microfoon om het publiek toe te spreken, maar zijn warme woorden werden overstemd door gescheld en boegeroep. Op sociale media uitten fans in het hele land hun woede, wat verergerd werd door het feit dat dit al de tweede keer was dat zoiets gebeurde. Eerder kon Cristiano Ronaldo niet spelen tijdens twee oefenwedstrijden in China vanwege een blessure. De lokale autoriteiten in Hongkong, die twee miljoen dollar betaalden om Messi naar de stad te halen, uitten in een persbericht hun “extreme teleurstelling” en eisen een uitleg van de organisator. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de duizenden voetbalsupporters hun geld zullen terugkrijgen. Deze gebeurtenis werpt een schaduw over de verwachtingen van fans en de organisatie van dergelijke evenementen in de toekomst.

Check ook: PIJNLIJK MOMENT OP TV VASTGELEGD WAAROP GAST KEIHARD FRIENDZONED WORDT BIJ VOETBALWEDSTRIJD

You May Also Like