Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Chinees snuifende oudjes opgepakt tijdens cokefestijn

ruwkwqm

Gisteren zijn er maar liefst vijftig Chinezen opgepakt, omdat ze cocaïnefeestjes  hielden in een hotel. Tja, wellicht haal je nu jouw schouders op een denkt, big fucking deal. Maar het opmerkelijke aan het hele feestje was dat er onder de feestgangers veel ouderen waren, 70 plussers wel te verstaan, zo scheef een krant in Wenzhou. De oudjes vertelden de politie dat ze coke waren gaan gebruiken, omdat ze zich ontzettend eenzaam voelden. Lekker handig, immers maakt coke je depressies nog erger!

Vorig jaar april begon dit alles, god mag weten waarom. Blijkbaar belandden de oudjes pardoes op een van deze zogenoemde cocaïnefeestjes en besloten daar hun eerste snuifje(s) te nemen. Het stimulerende witte goedje, poedersuiker, bleek zo fijn te zijn voor deze oudjes dat ze besloten om maandelijks zo’n feestje te organiseren. Uiteraard op geheel Chinese wijze, ze huurde namelijk in een hotel een karaoke-ruimte. Want zonder karaoke is het geen feest voor de Chinezen. Als het feest was afgelopen, betaalde iedereen een gelijk deel van de rekening. Totale kosten van een gemiddeld cocaïnefeestje was 28.000 euro. Oftewel 560 euro de neus!

Er waren niet alleen oudjes aanwezig op het festijn. Andere feestgangers waren tussen de 38 en 54 jaar oud. De meeste neusophalers vertelden tegenover hun familie dat ze gingen sporten. Terwijl de oudjes nogmaals benadrukte tegenover de politie dat ze vooral naar zo’n feest gingen, omdat ze zich eenzaam voelden. Ze waren het zat om niks anders dan TV-kijken, op de kleinkinderen passen en kansloos kaarten te doen. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like