Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Chantal Janzen laat weinig aan de verbeelding over met bh-loze selfie

Chantal Janzen laat weinig aan de verbeelding over met bh-loze selfie
Beeld: Instagram Chantal Janzen

Ooit gedacht dat een enkele foto genoeg kracht zou hebben om de hele internetgemeenschap in beroering te brengen? Het lijkt bijna een scenario voor een Hollywoodfilm, toch? Nou, Chantal Janzen, de sprankelende diva van de Nederlandse entertainmentwereld, heeft precies dat gedaan! Met een simpele sneak peek van haar nieuwste fotoshoot stuurde ze golven van opwinding, nieuwsgierigheid en (laten we eerlijk zijn) een tikje jaloezie over het web. En als je denkt dat het allemaal draait om wat glamour en bling, denk dan nog eens na. Die Chantal Janzen bh-loze selfie? Het was de kers op de taart, en ja, het internet kan er gewoon geen genoeg van krijgen!

Een Artiest Met Vele Talenten

Chantal, onze Nederlandse ster geboren en getogen in Tegelen, is het schoolvoorbeeld van een duizendpoot in de entertainmentbranche. Ze wist zich vanaf jonge leeftijd te ontpoppen als actrice, zangeres, presentatrice, en ja, zelfs als televisieproducent. Onder haar riem, werd het snel duidelijk dat deze dame van alle markten thuis is. De prijzenkast van Chantal is net zo indrukwekkend als haar carrière. Met Zilveren Televizier-Sterren en talloze Musical Awards, blijft ze zichzelf keer op keer overtreffen.

De Fotoshoot

Zoals gewoonlijk weet Chantal de aandacht te trekken, dit keer met een reeks sneak peeks van haar meest recente fotoshoot. En man, het internet was even in de ban van dat doorschijnende blauwe shirt! Op Insta, teasede ze een geweldige samenwerking tussen haar tijdschrift &C en het merk Fifth House. En terwijl die foto’s de gemoederen al bezighielden, was er één kiekje dat echt ieders aandacht ving.

Chantal blijft ons verbazen

Chantal Janzen: een naam die de Nederlandse entertainmentindustrie doet oplichten. Of het nu gaat om haar veelzijdige talenten, haar bekroonde carrière of die spannende nieuwe fotoshoot (ja, we hebben het nog steeds over dat shirt!), Chantal blijft ons verbazen en vermaken. Benieuwd wat haar volgende zet zal zijn? Wij ook! Maar Check nu hieronder de foto:

Chantal Janzen laat weinig aan de verbeelding over met bh-loze selfie
Beeld: Instagram stories Chantaljanzel

Check ook:

Bron: Instagram Chantal Janzen

You May Also Like