Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Buurman gaat compleet over de rooie in buurtapp omdat hij twee pakketjes moet aannemen

Buurman gaat compleet over de rooie in buurtapp omdat hij twee pakketjes moet aannemen
Beeld: skoften.net

Ah, de glorieuze digitale arena die de buurtapp heet, waar heldendaden en tragedieën zich ontvouwen met de snelheid van een wifi-verbinding. Vandaag richten we ons op een Buurman die compleet over de rooie gaat in de buurtapp omdat hij twee pakketjes moet aannemen.

Buurman moet twee pakketjes aannemen

Het begon allemaal op een doodgewone dag, toen onze held, Cornald, onverwachts werd bezocht door niet één, maar twee pakketbezorgers. Ja, dames en heren, twee. Een situatie zo ongekend dat het Cornald’s woede naar kookpunt dreef. “IK HEB GEEN PAKKETTEN BESTELD, DAT IS ER GEBEURD!!”, schreeuwde hij virtueel in de buurtapp, een uiting van woede die de digitale muren deed trillen.

screenshot3
Beeld: skoften.net

Onfortuinlijke buurman was niet thuis

Dolf, de onfortuinlijke buurman die verantwoordelijk was voor het pakketten fiasco, was die middag niet thuis. “Sorry ik ben niet thuis vanmiddag,” schreef hij, waarschijnlijk nietsvermoedend van de storm die hij had ontketend. Maar onze held, Cornald, nam de pakketten aan. Een daad van ongekende barmhartigheid? Of een strategische zet om later zijn gram te halen? De tijd zou het leren. “Dolf, jij past je maar een keer aan aan mijn planning dit keer,” dicteerde Cornald, waarmee hij een eind maakte aan elke hoop op een eenvoudige overdracht. De pakketten werden gijzelaars van een schemerzone, een niemandsland tussen willen bezorgen en kunnen ontvangen.

screenshot2
Beeld: skoften.net

Geduld verloren

De buurtapp, ooit een vredige plek voor het uitwisselen van recepten en het melden van verdachte activiteiten, veranderde in een arena waar Ans en Jeroen, de vredestichters, hun geduld verloren. “Kan dit onderling worden besproken i.p.v. in de groep app? Behoorlijk storend,” schreven ze, een roep om vrede die onbeantwoord bleef. Cornald, onvermurwbaar in zijn eisen, stelde zijn beschikbaarheid uit tot na zijn badmintonsessie en een mogelijke nazit met een pilsje. “Je komt later, ik ben naar badminton tot 22:00u,” luidde zijn ultimatum. Dolf, verloren in een labyrint van onmogelijke planning, kon slechts antwoorden met een smeekbede om duidelijkheid.

screenshot1
Beeld: skoften.net

Einde saga

De saga eindigde niet met een heldhaftige overhandiging van de pakketten, maar met een herhaalde oproep tot stilte in de app. De buurt bleef achter, geschokt door de intensiteit van de emoties over iets zo banaal als twee pakketjes. Dit verhaal, een moderne Ilias vol helden en schurken, zal worden verteld en herverteld, een waarschuwing voor allen die de kracht van de buurtapp onderschatten. Zo zie je maar weer, beste lezers, zelfs in de meest alledaagse momenten schuilt een odyssee. Een verhaal van twee pakketjes dat ons leerde over geduld, woede, en de ondoorgrondelijke diepten van menselijke interactie. Buurman, we hebben van je geleerd.

screenshot
Beeld: skoften.net
buurman whatsapp pakket
Beeld: skoften.net
buurman app pakket
Beeld: skoften.net
buurman gesprek pakket
Beeld: skoften.net
buurman pakket
Beeld: skoften.net

Check ook: Extreem toegewijde WhatsApp-oplichter weet de rollen om te draaien

You May Also Like