Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Busted: 4 op de 10 vrouwen zet de verwarming stiekem hoger

verwarming hoger

Het samenwonen met je partner brengt vast veel geluk, maar er zijn vast al discussies geweest over de temperatuur in huis. Waar jij je helemaal het naadje uit zweet, zit je partner naast je op de bank onder een fleecedeken en dikke wintersokken. Het lijkt wel alsof een huis nooit warm genoeg kan zijn voor sommige mensen.

verwarming hoger

Stiekem gedrag

En met ‘sommige mensen’ praten we voornamelijk over vrouwen. Vrouwen zijn immers vaker koukleumen dan mannen. En opzich begrijpen we de irritatie als je het continu koud hebt in je eigen huis. Toch willen we het even met de vrouwen hebben over het stiekeme gedrag. Stiekeme gedrag? JA ZEKER! Jullie zijn er gloeiend bij. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 4 op de 10 vrouwen de verwarming stiekem hoger zetten.

Warm of koud

De waarheid komt altijd naar boven, dus ook nu. Gelukkig valt het wel te verklaren waarom vrouwen het zo vaak koud hebben en mannen zo vaak warm. Mannen voelen zich vaak comfortabeler bij een temperatuur van 22/23 graden en vrouwen pas bij 24/25 graden. Als je vraagt of de verwarming hoger mag, eindigt het vaak in een eindeloze discussie met je partner waar je niet altijd zin in hebt. Dus mannen: probeer wat opener te staan voor een hogere temperatuur zodat vrouwen minder stiekem dingen hoeven te doen! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like