Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Burenruzie in Mr. Frank Visser loopt volledig uit de hand: “Ik sla alle tanden uit je bek!”

mr. frank visser burenruzie

Niks is zo vermakeljk als een ouderwetse burenruzie. Tenminste, zolang het niet om een ruzie met je eigen buren gaat. Om deze reden is het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak al zo lang een succes op de Nederlandse buis. Ook deze keer loopt een ruzie in Zaanstad tussen buurvrouwen Ivy en Radha volledig uit de klauwen.

Doodsbang

Ivy is laaiend omdat haar bovenbuurvrouw Radha en haar vriend voor geluidsoverlast zorgen, door dag en nacht te schuiven met stoelen en tafels en bovendien continu in hun flat aan het klussen zijn. Radha is zich echter van geen kwaad bewust en beweert zelfs helemaal geen vriend te hebben. Radha zegt doodsbang te zijn voor de agressieve Ivy.

Aanval

Viktor Brand probeert de dames met elkaar in gesprek te brengen, om de boel wat tot bedaren te brengen. Dit pakt echter helemaal verkeerd uit, wanneer Ivy weer een woedeaanval krijgt en dreigt al ‘Radha’s tanden uit haar bek te slaan’. Wanneer Radha vervolgens nog een opmerking maakt, wil Ivy daad bij woord voegen, en moet Viktor de grootste moeite doen om de dames uit elkaar te houden.

Check de burenruzie in Mr. Frank Visser die volledig uit de hand loopt hier:

Check ook:

Bron en beeld: Facebook SBS6

You May Also Like