Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bruidegom vraagt familieleden om bruiloft te verlaten omdat ze ook witte kleding dragen

Beeld: Pexels

Humor kan vaak leiden tot onvergetelijke momenten waarbij opzettelijke verlegenheid wordt veroorzaakt en plezier wordt beleefd. Maar soms kan humor te ver gaan en ernstige gevolgen hebben. Zo heeft een bruidegom van 33 jaar een ervaring meegemaakt die zijn trouwdag heeft overschaduwd en de herinnering eraan heeft aangetast.

De vrouwen in de familie

Na zijn trouwdag besloot de bruidegom zijn ervaring te delen op Reddit en om advies te vragen aan de online gemeenschap. Hij nam de tijd om gedetailleerd de grap te beschrijven die de vrouwen in zijn uitgebreide familie met hem uithaalden. Zijn familie bestaat voornamelijk uit tantes, nichten, zijn moeder, stiefmoeder, stiefzus en oma. “Ik weet niet goed hoe ik dit moet verwoorden, maar alle vrouwen die ik genoemd heb, zijn dol op grappen maken en anderen voor de gek houden. Ze hebben een soort groep gevormd (met een enigszins negatieve sfeer moet ik toegeven) die elke nieuwe vrouw die in de familie komt, plaagt tijdens de bruiloft. Dit doen ze door ’tests’ te bedenken om te beoordelen of ze het waard is om bij de groep te horen.”

Beeld: Pexels

Kennismaking

Bij de introductie van zijn vriendin (nu vrouw) aan zijn familie, benadrukte de man duidelijk dat hij niet gediend was van dat soort gedrag. Echter, tot zijn verbijstering kwam hij later tot de ontdekking dat de vrouwen in zijn familie uitvoerig commentaar leverden op het uiterlijk en de professionele activiteiten van zijn vrouw, zelfs op Facebook. “Ze moesten elk afzonderlijk hun excuses aanbieden. Toen ik zei dat ik geen van hen zou uitnodigen, zelfs mijn moeder niet, haastten ze zich om zich te verontschuldigen en brachten ze geschenken mee voor mijn vrouw,” vertelde de pasgetrouwde echtgenoot.

Beeld: Pexels

Ongepast idee

Kort voor de bruiloft waarschuwde zijn broer hem voor een ongepast idee dat de dames hadden: ze waren van plan om allemaal in het wit te verschijnen. “Ik heb toen dus gezegd dat als ook maar iemand in het wit zou komen dat ik ze dan weg zou laten sturen, maar zij stelden me gerust door te zeggen dat ze nooit zoiets zouden doen.” Ondanks alles verschenen de vrouwen op de dag van de bruiloft inderdaad in het wit gekleed, en de bruidegom hield zich aan zijn belofte door hen weg te sturen. Maar tot zijn verbazing weigerden zijn moeder en tantes om te vertrekken. 

Zijn verhaal

“M’n moeder werd kwaad en zei me dat ik opzij moest gaan, maar ik liet haar niet binnen. Ik zorgde ervoor dat ze wegging terwijl de mannen in de familie stomverbaasd stonden te kijken. Mijn vader stond aan mijn kant en heeft mij veel gesteund. Ik was echt helemaal beroerd van het feit dat mijn bruiloft stilgelegd is geweest door degenen die scènes aan het maken waren. Mijn vrouw was onmetelijk diep gekwetst en de andere vrouwen waren boos. Mijn nicht viel me aan op sociale media en zei dat ik hen buitengesloten had van de bruiloft omdat mijn vrouw zo onzeker is dat ze niet kan omgaan met de aanwezigheid van een andere vrouw op haar bruiloft. Ik heb een gesprek met hen gehad en toen kreeg ik van mijn moeder een uitbrander. Zij zei dat het als grap bedoeld was, waarop ik zei dat ze te ver gingen. Ze waren aan het proberen mijn vrouw uit de tent te lokken om te kijken hoe ze ermee om zou gaan en dat ze meteen anders zouden zijn zodra de grap over was, maar ik heb de bruiloft voor mezelf en anderen verpest door zo agressief te reageren.” Ik ben opgehouden met hen te praten nadat ik zei dat ik mijn vrouw moest gaan halen en mijn excuses moest aanbieden, ik zie hen al sinds twee weken niet meer en ik word overal buiten gehouden” luidt zijn verhaal. 

Beeld: Pexels

Reacties op Reddit

Hij vraagt op Reddit of zijn reactie overdreven is. Iedereen is van mening dat hij perfect heeft gehandeld. Iemand schreef: “Jouw familie is een slangennest en vind het zo sneu voor je vrouw dat ze zoiets hebben gedaan, maar tegelijkertijd ben ik ook blij dat ze een man heeft die haar zal steunen en er voor haar zal zijn. Ik vind het jammer dat jouw familie jouw bruiloft heeft gekaapt voor hun machtspelletje, maar je hebt juist gehandeld en je huwelijk zal er sterker door zijn”.

Check ook: Vrouw annuleert bruiloft omdat gasten weigeren €1.000,- pp te betalen

Bron: bekijkdezevideo.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like