Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bruidegom komt erachter dat je je bruid beter niet op AliExpress kunt bestellen

bruid aliexpress

Er zijn landen waar een bruidegom er pas tijdens de bruiloft achterkomt hoe zijn vrouw eruit ziet, wanneer hij haar sluier oplicht. Dat je ontzettend blij mag zijn dat je in ons land je eigen bruid (of bruidegom) mag uitzoeken, blijkt wel uit deze doodenge video. Kijken is op eigen risico, want je gaat vannacht nog wel een keertje wakker schrikken…

Bruid van AliExpress

Hierin is te zien hoe de man eindelijk zijn bruid in zijn armen mag sluiten, waarbij de op het eerste oog goed uitziende bruid in de snelheid van het licht veranderd in een heks waarbij Marijke Helwegen vergeleken nog een leuk jong ding is. Zeg maar een gevalletje ‘wanneer je erachter komt dat je je bruid beter niet op AliExpress had kunnen bestellen. De gedachten aan de huwelijksnacht zijn dan ook genoeg om je avondeten toch maar over te slaan vandaag.

Echtscheiding

Oké, het lijkt er sterk op dat de video in scene is gezet, en dat mogen we maar hopen ook voor de bruidegom in kwestie. En zo niet, dan zal de dag van zijn bruiloft vermoedelijk op dezelfde datum zijn gevallen als de dag van echtscheiding.

Check de bizarre video met de bruid die in een heks veranderd hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply