Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Met messen zwaaiende Britney Spears nodigt volgers uit naar haar huis te komen

Met messen zwaaiende Britney Spears nodigt volgers uit naar haar huis te komen

Britney Spears lijkt de afgelopen jaren steeds verder van het padje te raken. De gevallen popster heeft weer eens voor zorgwekkende berichten van haar fans gezorgd, door opnieuw met messen te zwaaien in een verontrustende video, waarin ze mensen uitnodigt om naar haar huis te komen.

Koksmessen

Onlangs kreeg Britney nog bezoek van de politie, nadat ze een video op Instagram plaatste waarin ze wild met twee koksmessen in haar handen aan het dansen was. Bezorgde fans belden hierop de politie, die een kijkje gingen nemen. Volgens Britney waren het nepmessen, en het politiebezoekje weerhoud haar er niet van het nog eens dunnetjes over te doen.

Kom naar mijn huis

In een video, die Britney Spears vandaag op Instagram plaatste, is te zien hoe ze de koksmessen tevoorschijn heeft gehaald, en in een weinigverhullend outfitje een dansje doet op het nummer Sadeness van Kristal Gandhi. Hierbij nodigt ze haar volgers uit naar haar huis te komen: “Come over don’t worry I have such a warm inviting loving home with these FAKE knives 🔪 !!”, schrijft Britney bij de video.

Check de video waarin Britney Spears met messen zwaait en mensen in haar huis uitnodigt hier:

Bron en beeld: Instagram Britney Spears

You May Also Like