Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Bridget Maasland deelde de lakens met Donny Roelvink’

bridget maasland donny roelvink

Bridget Maasland zag onlangs haar relatie van enkele maanden met vastgoedconsultant Christian P. Henry op de klippen lopen, dus lijkt ze weer van het vrijgezellenleven te genieten. Zo schijnt ze onlangs tussen de lakens te zijn gedoken met niemand minder dan Donny Roelvink. Dit zou Donny zelf rondbazuinen.

bridget maasland donny roelvink

Toy Boys

Bridget, 47 jaartjes jong, lijkt een duidelijk voorkeur te hebben voor jongere mannen. Zo had ze in 2020 drie maanden een relatie met André Hazes (26), en haar ex Christian was 30. Met de 24-jarige Donny zou ze het dus nog een stukje jonger zoeken. Het lijkt dus veilig om te zeggen dat Bridget niet vies is van een leuke toy boy op z’n tijd.

Yolanthe en een trileitje

Donny zelf is ook net een aantal maandjes vrijgezel, nadat zijn relatie met Janice Blok op de klippen liet. Naar verluidt was een video waarin ze met een vriendin met een trileitje door de supermarkt liep, zou daar een van de oorzaken van geweest zijn. Sindsdien werd hij met Yolanthe samen gespot maar hier kwam verder geen vervolg op. Nu gaat er dus een nieuw gerucht de ronde.

Veroveringen

Roddelkoning Fawry not sawry komt met het verhaal van iemand die Donny was tegengekomen op een illegaal feestje. Die liet blijkbaar trots al zijn veroveringen zien op zijn telefoon, waaronder een van Bridget in haar Eva-kostuum. De kans is dus aanwezig dat je die binnenkort in je Whatsappgroep voorbij kunt gaan zien komen.

Bron en beeld: VKMag, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like