Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Breakdancen met vuurwerk vastgebonden aan je benen

breaker

De kerstdagen zijn weer achter de rug dus het is tijd om onze pijlen te richten op het volgende knalfuif: oud en nieuw. Dus trek al dat lawaai maar weer uit de doos, want al onze kopzorgen gaan weer eens de lucht in. En je als je het doet, doe het dan gelijk goed. Zo dachten de breakdancers LIL AMOK en Bboy Snoop uit Duitsland er ook over. Het breakdance duo zorgt met hun performance FIREWORK POWERMOVES voor een vuurspuwend spektakel.

De dare devils begonnen in 2015 met het vlammende schouwspel waarbij ze in de achterstraten van Frankfurt de meest flitsende taferelen uithaalden met Romeinse kaarsen aan hun benen gebonden. Natuurlijk is deze extreme vorm van breakdancen ontzettend gevaarlijk en worden ze voor losgeslagen gekken verklaard. Niets weerhoudt deze waaghalzen ervan om met hun breakdancemoves knetterende fluoriderende projectielen in de lucht af te vuren. De straatacrobaten in deze video doen stunts waar velen alleen maar van kunnen dromen en het ziet er dan ook erg aanstekelijk uit. Alleen is dit misschien niet zo’n flitsend plan, want het is extreem gevaarlijk voor zowel de breakdancers, als de omstanders.

LIL AMOK en Bboy Snoop zijn professionele breakdancers. De video, gemaakt onder begeleiding van een team van specialisten, is dan ook een echte klapper en gaat ook dit jaar weer als een lopend vuurtje over social media. De pirouette-draaiende pyromanen zijn ontzettend hyped en zullen waarschijnlijk in 2016 weer met een spetterende performance komen. Dus houd je ogen open en voor alle waaghalzen: probeer dit vooral niet zelf, want “je bent een rund als je met vuurwerk stunt!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like