Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bram Krikke maakt spectaculaire reis naar Dubai voor exclusief diner met Bratzdoll Bossqueen

Bram Krikke maakt spectaculaire reis naar Dubai voor exclusief diner met Bratzdoll Bossqueen
Beeld: Instagram bram.krikke

Ontdek het exclusieve Dubai dineravontuur van Bram Krikke en de beroemde Bratzdoll Bossqueen. Glamour, spanning en luxe komen samen in deze bijzondere ontmoeting! In een avontuur dat de Nederlandse showbizzwereld deed oplichten, heeft Bram Krikke onlangs een spectaculaire reis gemaakt naar de betoverende stad Dubai.

Wie is Bibi Bugatti aka Bratzdoll Bossqueen?

Bibi is een contentmaker en heeft passie voor beauty, mode, lifestyle, reizen, vastgoedinvesteringen, plastische chirurgie en fitness. Bibi, ook bekend als ‘Bratzdoll Bossqueen’, is de dame waarmee Bram Krikke en Pieter Valley in Dubai een romantische diner hebben gehad. Ze is een influencer met 1 miljoen volgers en is actief op AlleenFans, waar ze meestal aanstootgevende content deelt. In dit geval, echter, blijkt ze open te staan voor een lolletje met de heren. Ze heeft haar eigen agency en een groot bestand aan AlleenFans-modellen in Dubai.

Diner

Bram Krikke en Pieter van Leijen, bekend om hun humor op het internet, zijn voor een diner afspraak naar Dubai gevlogen. Met ja, je raadt het al Bibi Bugatti, ook wel bekend als ‘Bratzdoll Bossqueen’. Het was een bijzondere gelegenheid, aangezien de heren de kans kregen om de influencer met 1 mil. volgers persoonlijk te ontmoeten. Normaal gesproken staat Bugatti bekend om haar scandaleus content, maar ze bleek ook open te staan voor een gezellig samenzijn.

Tijdens het diner liet Bram Krikke zien hoe hij de beroemde ‘Salt Bae’, imiteerde door op een grappige wijze zout over een steak te strooien. Dit zorgde voor een leuke en vermakelijke sfeer aan tafel.

Bibi Bugatti, oorspronkelijk Nederlands maar voornamelijk actief in Dubai, heeft een eigen bedrijf en een indrukwekkend portfolio van AlleenFans-modellen. Deze diner was zeker een unieke en onverwachte gebeurtenis in hun reis naar Dubai.

Bron: Loesoe
Beeld: Instagram Bram Krikke