Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Boze dame die kindervuurwerk niet snapt op plek gezet: ‘Trektouwtjes moet je niet aansteken’

kindervuurwerk

Kindervuurwerk is vuurwerk dat speciaal gemaakt is voor kinderen. Het gaat dus niet knal- en sierwerk dat we kennen van oud en nieuw, maar net even wat kindvriendelijker. Je hoeft dus geen aansteeklont of vuur te gebruiken om je vuurwerk aan te steken, zodat het tot ontploffing komt. Blijkbaar is het verschil tussen normaal vuurwerk en kindervuurwerk niet voor iedereen helemaal duidelijk.

kindervuurwerk

Kindervuurwerk

Ook heb je kindervuurwerk in soorten, je zal ze zeker wel kennen, want ze allemaal weleens jong geweest. Zo heb je de knalerwten die je op de grond kunt gooien, sterretjes en niet te vergeten: de ouderwetse trektouwtjes. Blijkbaar was een zekere Denise niet bekend met deze trektouwtjes en liet dat in de review weten.

Denise wordt op haar plaats gezet

In eerste instantie vonden we het allemaal jammer voor Denise, totdat de eigenaar een reactie gaf. Zo schreef Denise: “Vuurwerk gehaald voor mijn neefje. Het pakket is waardeloos. Niets doet het. Telefonisch mijn klacht gedaan en ze kunnen niets doen tenzij ik naar de winkel ga. Dat is voor mij 50 kilometer rijden dus heb gevraagd om 50% van het aankoopbedrag teruggestort te krijgen. Dit is niet mogelijk. Jammer, heel erg jammer!” en drie jaar later begrepen we wat er aan de hand was. Eerstvolgende keer de instructies op het doosje lezen hoor Denise.

kindervuurwerk

Check ook: Japanners schieten grootste vuurwerk ter wereld van 420 kilo af – SGXL.NL

Bron: Showmag

Beeld: Pexels

You May Also Like