Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

BOOS-presentator Tim Hofman nu zelf onder vuur om ‘vrouwonvriendelijke’ video: ‘Ik schaam me’

tim hofman

Tim Hofman zorgde afgelopen week voor een schok in medialand, door in zijn YouTube-serie BOOS met heftige onthullingen te komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat jarenlang zou hebben plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Nu is er echter een video opgedoken waarin de presentator zich zelf schuldig maakt aan vrouwonvriendelijk gedrag.

tim hofman

Spuiten en Slikken

In de video uit Tim’s tijd bij het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken die momenteel viral gaat is te zien hoe Tim playmate Zimra Geurts interviewt en daarbij opmerkingen maakt over onder meer haar “grotere borsten  dan de rest van Nederland”, waarna hij haar ook vraagt “een borst te laten zien” en maakt hij vervolgens een opmerking over zijn eigen geslachtsdeel. 

Excsuses

In het AD van afgelopen zaterdag zegt Tim Hofman dat deze beelden 10 jaar oud zijn en maakt hij zijn excuses. “Het was fout, ik schaam me daarvoor”, aldus de presentator. “Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast”

Check de beelden waarom Tim Hofman nu zelf wordt beschuldigd van vrouwonvriendelijk gedrag hier:

Bron en beeldd: NU.nl, AXED.nl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like