Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Groot aantal games met 40% korting bij Black Friday-aanbieding Bol.com

black friday games bol.com

Aanstaande vrijdag is het 26 november, maar dat is niet alles. Dan is jhet namelijk ook Black Friday! Je kunt genieten van megakortingen, zo ook bij Bol.com! Bedrijven wachten echter niet tot vrijdag, vaak zijn de dagen ervoor en daarna ook ideaal voor de koopjesjagers onder ons. Bol pakt in ieder geval uit met hoge kortingen, onder meer voor een groot aantal games!

black friday games bol.com

70 procent korting

Zo heeft Bol honderden gaming producten in de sale gezet, denk aan: games, accessoires, monitors, laptops en bordspellen. Sommige items zijn zelfs met 70 procent korting! Er zijn ongeveer 200 games in de sale op ’t moment. Dat is het wel waard om even een kijkje te nemen. Wat bijvoorbeeld te denken van PS5-toppers FIFA 22 voor €48,41 en Call of Duty: Black Ops Cold War voor €49,99Check de hele lijst met afgeprijsde games hier!

Ideaal voor Sinterklaas en Kerstmis

Ook ideaal voor je Sinterklaas- en kerstaankopen natuurlijk! Je broertje een nieuw Playstationspel geven of je moeder een leuk bordspel. Spellen gaan er natuurlijk altijd wel in! De Black Friday Sale loopt tot 30 november 2021, dus wees er snel bij als je niet naast de pot wil pissen! Niet alleen spellen en games zijn in de sale, maar ook kleding, telefoongadgets en stofzuigers. Check alle Black Friday-aanbiedingen van Bol.com!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like