Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Bol.com verkoopt XL frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in kan bakken!

Bol.com verkoopt XL frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in kan bakken!
Beeld: Bol.com

Heb jij ook weleens last van een lege maag – of lekkere trek – na een gezellige avond in de kroeg? Dan weet je dat de frituurpan vaak de beste vriend van een hongerige ziel is. Maar hoe zit het als je niet alleen bent en je vrienden ook met je mee naar huis komen (of wellicht een héél hongerige date). Met een frituurpan die maar vijf frikandellen kan bevatten, schiet dat natuurlijk niet echt op. Om dit scenario te voorkomen, hebben we de gouden tip voor jou! Bol.com verkoopt namelijk een XL frituurpan waar je een heel pak frikandellen in gooit!

XL frituurpan bij bol.com

Als echte liefhebber van de Nederlandse bruine fruitmand wil je natuurlijk geen genoegen nemen met een mini frituurpan. Nee, jij wilt een frituurpan waar een compleet pak frikandellen in past zodat je na het frituren niet meer van je luie reet hoeft te komen om weer nieuwe porties te maken. Zo’n frituurpan heeft Bol.com nu in de aanbieding. Met deze XL frituurpan met 3 frituurmanden kun jij en je vriendengroep een wedstrijd frikandellen eten houden.

Bol.com verkoopt XL frituurpan
Beeld: bol.com

Perfecte pan voor al je snacks

Met deze frituurpan kun je zelfs een kilo frikandellen in één keer frituren. Dat is nog eens efficiënt snacken! Het apparaat scoort ook nog eens 4,2 sterren van de 5 sterren in de reviews, dus je bent niet de enige die deze geniale uitvinding waardeert. Het beste van alles? De frituurpan is makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik. Zelfs als je bezopen thuis komt in het midden van de nacht, kun je in no-time een stapel heerlijke frikandellen op je bord hebben liggen. Of hamburgers, kroketten, kipcorns of bamischijven natuurlijk. You do you, wij oordelen niet. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier.

Bol.com verkoopt XL frituurpan
Beeld: Bol.com

Waarom het de perfecte cadeau is

Je kunt de XL frituurpan hier kopen. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

De Bestron gezinsfriteuse, met zijn drie manden, is perfect voor het bereiden van grote porties. Met handige functies zoals een afdruipfunctie, vervangbaar vetfilter en een kijkvenster, maakt het frituren niet alleen efficiënter, maar ook veiliger. Het gemak van schoonmaken en de duurzaamheid verhogen het gebruiksgemak aanzienlijk, ideaal voor elke keuken.

Zoek je nog een leuk cadeau dan is wellicht deze dikke Mercedes G63 AMG 6×6 of geniale wafelijzer iets voor jou!

You May Also Like